Akrep Dizisi 10. Bölüm Full İzle! 11 Şubat 2021 Akrep Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Akrep Dizisi Star TV ekranlarında her hafta heyecanlı bölümleriyle seyircisiyle buluşuyor. Bu hafta Akrep 10. Bölümü ile yayında. Akrep 10. Bölüm kesintisiz full izleme linkine yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Akrep Dizisi 10. bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Akrep dizisi her hafta heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile dikkatleri üzerine çeken yapımda heyecan ve gerilim dolu sahneler ekrana geliyor. Yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen Akrep dizisinde yaşanacaklar her hafta merakla bekleniyor. Akrep dizisi yeni gününde, perşembe akşamları saat 20.00’da Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Star TV ekranlarının en iddialı yapımları arasında gösterilen Akrep dizisinin başrollerinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya yer alıyor. Bekir Aksoy, Yusuf Çim ve Müge Su Şahin gibi başarılı isimlerin de kadrosunda yer aldığı yapımda bir anne ile kızının arasındaki akrep dövüşü anlatılıyor. Geçmişte yaşananların intikamı için başlayan tehlikeli bir oyun oynayan Ferda ve annesi Perihan arasında her geçen gün büyüyen düşmanlığın anlatıldığı yapımda yaşanacaklar merak ediliyor.

Akrep Dizisi 9. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Akrep geçen hafta 9. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ferda tüm cephelerde köşeye sıkışmaya başlarken, Perihan ise yeni planlarını devreye sokar. Akrep dizisi geçen hafta yayınlanan son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Akrep dizisinin geçen hafta ekrana gelen 9. bölümünde Hacer, Berna’nın cinayet görüntülerinin yer aldığı diski eline geçirir. Perihan’ın adeta kapalı kutusu olan bu görüntülerin Hacer’de olduğunu anlayan Ferda ise onu tehdit eder. Ancak Hacer, Perihan’ı korumakta kararlıdır. Bu sırada Fikret’in cinayet tanığına ulaşması ile ortalık yeniden karışır. Bunu duyan Ferda kendisini köşeye sıkışmış hisseder ve yeni bir plan yapmaya başlar. Tüm bunların arasında babası ile teyzesi arasında ilişki olduğunu öğrenen Duru ise Merve’den hesap sormak ister.

Akrep Dizisi 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Akrep dizisinin ekrana gelen son bölümü ile heyecan zirveye çıktı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise gerilim dolu sahneler dikkat çekiyor. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.