Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 12 Şubat 2021 Cuma Beyaz TV Canlı İzle!

Söylemezsem Olmaz farklı gündemi ile izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Söylemezsem Olmaz 12 Şubat kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz 12 Şubat 2021 Beyaz TV İzle! TIKLAYINIZ.

Beyaz TV ekranlarında uzun süredir yayınlanan magazin programı Söylemezsem Olmaz çarpıcı gündemleri ile izleyenlerden beğeni toplamaya devam ediyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana çeken programda ünlüler dünyasında yaşanan şaşırtıcı gelişmeler ekrana geliyor. Sunuculuğunu Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto’nun üstlendiği Söylemezsem Olmaz programı gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından olmaya devam ediyor. Sunucuların magazin dünyasındaki en önemli olayları ekrana getirdiği ve aynı zamanda yorumladığı programda eğlence dolu anlar yaşanıyor. Sevilen program hafta içi hergün saat 13.15’te Beyaz TV ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Söylemezsem Olmaz Programı 11 Şubatta Neler Konuşuldu?

Beyaz TV ekranlarının reyting rekortmeni Söylemezsem Olmaz programı dün yine birbirinden çarpıcı konuları ile ekrana geldi. Magazin dünyasında yaşanan en çarpıcı gelişmelerin ekrana geldiği 11 şubat programında sunucuların cesur yorumları dikkat çekti. Programın son bölümü ilgi ile izlendi.

Söylemezsem Olmaz programının dün ekrana gelen bölümünde Hasan Can Kaya’nın Exxen’de yayınlanan konuşanlar programına katılan ve çarpıcı açıklamalarda bulunan Hülya Avşar gündem oldu. Hülya Avşar’ın İbrahim Tatlıses ile çektiği öpüşme sahneleri hakkındaki açıklamaları büyük tepki topladı. Sunucuların konu ile ilgili yorumları ise izleyenleri güldürdü. Programda kısa süre önce de konuşulan ve aşları ile yeni yıla damgasını vuran Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’in yaptığı paylaşımlar ekrana geldi. Arto ilişkinin uzun sürmeyeceği ile ilgili cesur yorumlarda bulundu. Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı’nın yeniden nikah masasına oturacağı haberi de gündeme bomba gibi düştü. Programın dün yayınlanan bölümünde konuşulan gündemlerde biri de Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oynayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in cesur küvet sahnesi oldu. Sahneye RTÜK’ten ceza geldi.

Söylemezsem Olmaz Programı 12 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Söylemezsem Olmaz programı bugün ekrana gelecek yeni bölümünde magazin gündeminin nabzını tutmaya devam edecek. Ünlüler dünyasında en skandal ve dikkat çekici olayların konuşulacağı program yeni bölümü ile bugün saat 13.15’te Beyaz TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.