Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 12 Şubat 2021 Çarşamba Show TV Canlı İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 12 Şubat 2021 tek parça, full izleme linkine yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 12 Şubat 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor, gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. Deneyimli gazeteci Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu ile ekrana gelen programda suçlular ve mağdurlar yüzleşiyor. Program hafta ii hergün saat 15.15’te Show TV’de yayınlanıyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 11 Şubatta Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme çarpıcı olayları ekrana taşımaya devam ediyor. Programın dün ekrana gelen bölümünde haftalardır konuşulan sahte gelin dolandırıcılığında ortaya çıkan yeni gelişmeler izleyenlere aktarıldı. Her geçen gün mağdur sayısının arttığı programda dün yine çarpıcı gelişmeler yaşandı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde haftalardır Türkiye gündeminde yer alan sahte gelin olayı ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Mağdurlarla suçluların yüzleştiği 11 şubat programında Melisay gibi sahte gelin olarak çalışan yeni isimler ortaya çıktı. Yeni mağdurların da ekrana geldiği son bölümde dolandırıcılık miktarı ise zirveye ulaştı. Programın son bölümünde gül dövmeli kadın olarak da bilinen sahte gelin Şengül Demirtaş’ın gözaltına alındığı haberi verildi. Dolandırıcılık çetesinin kritik isimlerinden biri olarak bilinen Demirtaş’ın gözaltına alınmasının ardından diğer sahte gelin Özlem de programa konuk oldu. Haftalardır konuşulan ve birçok kişiyi mağdur ettiği bilinen Özlem programda yaşananlar anlattı. Çarpıcı açıklamaları ile dikkat çeken Özlem’in ardından sahte gelin dolandırıcılığında mağdur sayısının artması ile ortaya çıkan yeni miktar izleyenler şaşırttı. 45 ilde dolandırılan toplam miktarın 8 milyon 706 bin lira olduğu açıklandı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 12 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde yaşanan şaşırtıcı gelişmelerin ardından programda bugün ekrana gelecek gündemler merak konusu oldu. Sahte gelin olayının tartışma konusu olmaya devam edeceği 12 şubat programında yeni sahte gelinler ve mağdurlar yüzleşmeye devam edecek. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.