Ramo Dizisi 32. Bölüm Full İzle! 12 Şubat 2021 Ramo Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ramo 32. Bölüm izle, Ramo son bölüm izle en çok aratılan Google verileri arasında yer almaktadır. Sizlerde Ramo dizisini reklam olmadan izlemek istiyorsanız Ramo 32. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız dizi hazzı yaşayabilirsiniz. İşte tüm detayları ile Ramo 32. Bölüm izle ve Ramo 32. Bölüm fragmanı…

Ramo 32. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile izleyenleri ile buluşmaya devam eden Ramo dizisi heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan her bölümü ile büyük beğeni toplayan yapımda yaşanacaklar her hafta merakla bekleniyor. İlk sezon çekimleri Adana’da başlayan ardından İstanbul’da devam eden heyecan dolu yapım farklı hikayesi ve heyecan dolu anlatımı ile her hafta izleyenleri ekrana kilitliyor. Ramo dizisinin yeni bölümleri cuma akşamları saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in yer aldığı Ramo dizisinin kadrosunda İlker Aksum gibi başarılı isimlerde bulunuyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapımda Adanalı bir genç olan Ramo’nun adalet ve intikam için suç dünyasının içine girmesi ve suç dünyasındaki yükselişi anlatılıyor. Her bölümü ile heyecanı doruğa taşıyan yapım aksiyon dolu sahneleri ile izleyenlerin takdirini topluyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerinde yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Ramo Dizisi 31. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının başarılı yapımı Ramo geçen hafta 31. bölümü ile ekrana geldi. Ramo ve Sibel’in düğününe yapılan baskın ile işlerin karıştığı son bölümde Ramo çok zor durumda kalır. Hem Sibel’i kurtarmak hem de intikam almak isteyen Ramo’nun düştüğü durumdan nasıl kurtulacağı ise merak konusu oldu. Dizinin son bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Ramo dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Ramo ve Sibel tam mutlu olduklarını düşünürken, düğüne yapılan baskın ile her şey mahvolur. Baskın yüzünden birçok kişi ölürken Sibel ise ağır yaralanır. Sibel’i iyileştirecek tek şey ise Nehir’in elindedir. Nehir elindeki kozun karşılığında Ramo’dan ağır bir bedel ödemesini ister. Ramo bunun karşısında ne yapacağını bilemezken düğüne baskın düzenleyenlerin Korkut’un adamları olduğunu öğrenir ve Korkut ile yüzleşmek ister. Ramo Mazhar’dan masayı toplamasını ister. Ancak bu yüzleşmede Ramo beklediğini alamaz çünkü Mazhar’ın da elinde büyük bir koz vardır.

Ramo Dizisi 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ramo dizisinin heyecan dolu son bölümünün ardından 32. fragmanı yayınlandı. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.