Payitaht Abdülhamid 138. Bölüm Full İzle! 12 Şubat 2021 Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Payitaht Abdülhamid yeni bölümüyle bugün TRT1 ekranlarında olacak Payitaht Abdülhamid 138. bölüm full kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid 138. bölüm TRT1 İzle! TIKLAYINIZ.

Beşinci sezonu ile TRT1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana çekiyor. Her hafta entrika ve heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelen dönem dizisinde beklenmedik gelişmeler yalanıyor. Çarpıcı senaryosu ve tarihsel özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken yapım ilgi ile izleniyor. Osmanlı Devleti döneminde yaşananların anlatıldığı yapım kostümleri ve çekim yerleri ile de izleyenlerden beğeni topluyor. Payitaht Abdülhamid dizisi her hafta cuma akşamları saat 20.00’da yeni bölümleri ile ekrana geliyor.

Başrollerinde Bülent İnal ve Özlem Conker’in yer aldığı Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncu kadrosunda İsmail Hakkı Ürün gibi başarılı isimler de yer alıyor. Güçlü ve kalabalık kadrosu ile ilgi çeken yapımda Osmanlı Devleti’nin yıkılış dönemi, Sultan Abdülhamid’in içeride ve dışarıda verdiği mücadeleler anlatılıyor. Yeni bölümleri merakla beklenen dönem dizisi ilgi ile takip ediliyor.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 137. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının iddialı yapımlarından Payitaht Abdülhamid geçen hafta 137. bölümü ile ekrana geldi. Cassel’in Abdülhamid’i köşeye sıkıştırmak için yaptığı planlar karşısında paşanın zor duruma düştüğü 137. bölümde sarayda ise Aliye hedefine ulaşmaya çok yaklaşır. Sultan Abdülhamid’in tüm cephelerde zor duruma düştüğü 137. bölüm ilgi ile takip edildi.

Payitaht Abdülhamid dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Cassel, Abdülhamid’in gizli harp planını öğrenmek için Tahsin Paşayı kaçırmaya karar verir. Cassel’in emri ile kumandan Nevra Tahsin Paşayı alıkoyar. Cassel Tahsin Paşa karşılığında Abdülhamid’in borçları yapılandırmaktan vazgeçmesini ister. Bununla beraber Abdülhamid ise hem dostunu düşmandan kurtarmak hem de borçları yapılandırmak konusunda kararlıdır ve bu ikisini halledebilmek için başka bir yol düşünmeye başlar. Bu sırada Tahsin Paşa’yı aramak için çalışmalara başlayan Eşref Aziz ve ekibi ise beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Sarayda ise Saliha ile Naime’nin arası iyice açılır.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 138. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Payitaht Abdülhamid dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yeni bölüm merakla bekleniyor. Dizi 138. bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.