Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 15 Şubat 2021 Pazartesi Beyaz Tv Canlı izle!

Söylemezsem Olmaz ekranların sevilen programı bugün yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Söylemezsem Olmaz 15 Şubat 2021 Beyaz TV kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz 15 Şubat 2021 Beyaz TV İzle! TIKLAYINIZ.

Beyaz TV ekranlarının son zamanlarında dikkat çeken magazin programı olan Söylemezsem Olmaz 15 Şubat tarihli programında da yine çarpıcı gündemleri ile izleyicilerden büyük beğeni topluyor. Magazin gündemine dair her şeyin masaya yatırıldığı ve son gelişmelerin aktarıldığı program, 15 Şubat tarihli yayınıyla da izleyicilere merak dolu bir keyif sunuyor. Yayınlanan her bölümü ile birlikte izleyicileri ekran başında tutmayı başaran Söylemezsem Olmaz sayesinde ünlülerin dünyasında yaşanan tüm şaşırtıcı gelişmeler ekrana taşınıyor. Sunuculuğunun Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali tarafından yapıldığı program ünlülerin yaşamına eğlenceli ve şaşırtıcı bir bakış atarak gündüz kuşağında en çok takip edilen yapımlardan birisi olmayı sürdürüyor. Sunucularının renkli kişilikleri ve kendilerine özgü yorumları ile birlikte yine seyircilere eğlence dolu anlar yaşatacak olan program hafta içi her gün 13.15’te Beyaz TV’de izleyiciler ile buluşuyor.

Söylemezsem Olmaz Programı 12 Şubat’ta Neler Konuşuldu?

Gündüz kuşağında ekranların en çok takip edilen magazin programlarından birisi olan Söylemezsem Olmaz en son 12 Şubat tarihinde ekranlara gelmiş ve yine gündeme dair önemli açıklamalar yapılmıştı. Magazin dünyasında yaşanan çarpıcı gelişmeleri aktaran programda özellikle sunucuların cesur yorumları izleyicilerin dikkatinden kaçmamıştı. Programın son bölümü ilgi ile izlenmişti. Geçen Cuma günü ekrana gelen programda son zamanların güncel magazin konuları hakkında yorumlar yapılmış ve sunucuların konu ile ilgili olan yorumları da izleyicilerin gülmesine neden olmuştu. Özellikle 14 Şubat yaklaştığı için sevgililerin birbirlerine nasıl değer vermeleri gerektiği, hangi hediyelerin tercih edilebileceği ve güzel bir sevgililer günü geçirmek için neler yapmak gerektiği ifade edilmişti. Özellikle programın son bölümünde magazin dünyasına bomba gibi düşen son aşklar da konuşulmuş izleyiciler ünlüler arasında aşk dedikodularını öğrenmişti.

Söylemezsem Olmaz Programı 15 Şubat Gündemi Neler Olacak?

15 Şubat’ta yayınlanacak yeni programda yine magazin ve ünlülerin dünyasının gündemi tutulmaya devam edilecek. Ünlüler dünyasına ait yeni skandal, dedikodu ve haberlerin yer alacağı programda sunucular esprili yaklaşımları ile izleyicilerin yine keyifli vakit geçirmelerine yardımcı olacak. Program saat 13.15’te Beyaz TV ekranlarında başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.