Savaşçı 5. Sezon Ne Zaman Başlıyor? 2021 Savaşçı Yeni Sezon Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Savaşçı 5. sezonu hazırlıkları tamamlandı. Savaşçı 5. sezon fragmanı izleyenleri hayrete düşürdü. Peki, Savaşçı ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

FOX TV ekranlarında yayınlanacak Savaşçı 5. Sezon merakla bekleniyor. Özellikle sosyal medya kullanıcıları Savaşçı 5. Sezon ne zaman başlıyor diye merak ediyorlar. Son zamanların en çok konuşulan dizilerinden birisi olmayı başarmış Savaşçı, yayın hayatına başlaması sonrasında ekranlarda büyük bir yankı yaratabilmişti. Ancak dizinin gidişatı ise uzunca bir süre karara bağlanmamıştı ve çoğu kişi ve izleyiciler için Savaşçı dizisi yayından kaldırılacak diye düşünülmeye başlanmıştı. Ancak diziyle ilgili yaşanan gelişmeler bu durumu tersine çevirdi ve beklenenin aksine bir seyir oluştu. Savaşçı dizisinin merakla beklenen 5. Sezonuna dair her gün yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Savaşçı dizisi yeni kadrosu ve tanıtımı ile birlikte başta sosyal medya olmak üzere tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Özellikle kadroya dahil olan Tamer Karadağlı’dan diziye yönelik yapmış olduğu paylaşımlar da gecikmedi. Yayına başladıktan sonra bir süre geniş kesimler tarafından takip edilmesine rağmen bir süre sonra belirsizlik yaşayan dizinin değişen kadrosu ile birlikte senaryosu da seni bir hal almış oldu. Özellikle Berk Oktay ve pek çok oyuncunun diziden ayrılmış olması yüzünden izleyiciler dizinin artık sona yaklaştığını düşünmeye başlamışlardı. Ama yeni gelen oyuncular ise diziye bambaşka bir hareket katarak izleyiciler tarafından sevilerek takip edilmesini sağladılar. Diziye dahil olan Tamer Karadağlı tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımlar diziyi merakla bekleyenlerin de diziyi daha çok merak etmesine neden oluyor. Özellikle Karadağlı’nın son yaptığı paylaşım ile birlikte diziyi ne kadar çok merakla bekleyen olduğu da anlaşıldı.

Savaşçı 5. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Savaşçı 5. Sezonun henüz ne zaman yayınlanacağı belli değil ancak yakın zamanda ekranlara dönüş yapması bekleniyor. Çekimlerinin devam ettiği öğrenilen dizinin kadrosuna en son Cem Kurtoğlu, Ediz Hun, Tamer Karadağlı, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Serenay Aktaş gibi isimler katılmıştı. Kadrosu ile dikkatleri şimdiden üzerine çekmeyi başarmış olan Savaşçı’nın yönetmenliği ise Osman Taşçı ve Eray Koçak yapıyor. Senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu yürütüyor. Savaşçı’nın yeni bölümleri ise takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.