Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 16 Şubat 2021 Cuma Beyaz TV Canlı İzle!

Söylemezsem Olmaz renkli gündemi ile dikkatleri çekiyor. Söylemezsem Olmaz 16 Şubat 2021 saat 13.15'te yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Söylemezsem Olmaz kesintisiz full izleme linkine haberimizden bakabilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz 16 Şubat 2021 Beyaz TV İzle! TIKLAYINIZ.

Beyaz TV ekranlarının sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz ünlüler dünyasında yaşanan en skandal ve çarpıcı olayları ekrana taşıyor. Birbirinden çarpıcı gelişmelerin ekrana geldiği programın sunuculuğunu Arto, Bircan Bali ve Seren Serengil üstleniyor. Üçlü hem magazin haberlerini izleyenlerle paylaşıyor hem de cesur yorumları ile dikkat çekiyor. Program hafta içi hergün saat 13.15’te ekrana geliyor.

Söylemezsem Olmaz Programı 15 Şubatta Neler Konuşuldu?

Beyaz TV ekranlarının en çok izlenen magazin programı Söylemezsem Olmaz dün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana geldi. Hafta sonunda yaşanan çarpıcı gelişmelerin ekrana geldiği 15 şubat programında yine sıra dışı açıklamalar izleyenleri şaşırttı. Program dün ekrana gelen bölümü ile yine ilgi ile takip edildi.

Söylemezsem Olmaz programının dün ekrana gelen bölümünde son günlerin en çok konuşulan ismi Hande Sarıoğlu gündeme geldi. Yayınladığı dans videosu ile gündeme bomba gibi düşen Hande Sarıoğlu programa bağlanarak süreci ve yaşadıklarını anlattı. Paylaştığı dans videosunun ardından Habertürk’teki işinden kovulan Hande Sarıoğlu ardından vedalaşmaya gittiğinde Fatih Altay ile arasında geçenleri canlı yayında paylaştı. Hande Sarıoğlu köşe yazarı Ahmet Hakan’ın kendisi hakkında yazdıklarına da canlı yayında cevap verdi. Programın diğer gündemlerinden biri de Bayrampaşa ve Karbel Karaköprü maçında yaşanan olay oldu. Bayrampaşa’da Asbaşkan olan Gökhan Çıra’nın maç sırasında sahaya inip olay çıkarması büyük tepki toplamıştı. Yaşanan kavganın ayrıntıları programda konuşuldu. Programın çarpıcı gündemlerinden biri de Meryem Uzerli oldu. Uzun süredir Almanya’da yaşayan ve geçtiğimiz hafta ikinci kez anne olan Meryem Uzerli’nin sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun ikinci bebeğinin babası ve Amerikalı sevgilisi uzun zamandır merak ediliyordu.

Söylemezsem Olmaz Programı 16 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Söylemezsem Olmaz programının dün ekrana gelen bölümünde hafta sonunda yaşanan en çarpıcı gelişmeler ekrana geldi. Programın bugün yayınlanacak bölümünde de magazin dünyasının nabzı tutulmaya devam edecek. İlgi ile takip edilen programda en çarpıcı magazin olayları bugün saat 13.15’te Beyaz TV’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.