Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 16 Şubat 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 16 Şubat 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 16 Şubat 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 16 Şubat son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol'da 16 Şubat 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Esra Erol uzun yıllardır olduğu gibi bu sezon da ATV ekranlarında yayınlanıyor. He bölümü ilgi ile takip edilen programda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Birçok farklı gündemin ele alındığı programda çarpıcı gelişmeler izleyenleri ekrana kilitliyor. Esra Erol hafta içi hergün saat 16.20’de ekrana geliyor.

Dağılmış ailelerin, savrulan hayatların ekrana geldiği programda aldatılan, dolandırılan ya da yakınları kayıp olan birçok mağdurun hikayesi ekrana geliyor. Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programda Esra Erol ve ekibi mağdurlara yardım etmek için titizlikle çalışıyor. Programda yaşanacak yeni gelişmeler merakla bekleniyor.

Esra Erol Programı 15 Şubatta Neler Oldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Esra Erol yeni haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. İlgi ile izlenen yapımın dün ekrana gelen bölümünde yine birbirinden çarpıcı gündemler ekrana geldi. Terk edilen ve aldatılan mağdurların ekrana geldiği 15 şubat programı yine ilgi ile takip edildi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Zekiye kocası Ömer ve Ömer’in sevgilisi Serap arasında büyük yüzleşme yaşadı. Kocası Ömer’in kendisini aldatması nedeni ile programa katılan Zekiye hanım, uzun süre sonra eşi ile büyük yüzleşme yaşadı. Programda katılan Ömer’in sevgilisi Serap tek istediğinin kocasını bulup boşanmak olduğunu söyledi. Ömer Serap’tan ayrılıp Zekiye’ye dönmek istediğini açıkladı. Büyük yüzleşmede gergin anlar ekrana geldi. Programın diğer gündemi ise 23 ocaktan bu yana kayıp olan Suna Demir oldu. Kayıp kadın hakkında ortaya atılan iddialar şaşkınlık yarattı. Esra Erol ve ekibi Suna Demir’in nerede olduğunu araştırmaya devam ediyor.

Esra Erol Programı 16 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde yaşananların ardından bugün konuşulacak gündemler merak edildi. Zekiye ve Ömer evliliği ile ilgili son kararın verileceği Esra Erol’da kayıp Suna Demir ile ilgili de son dakika gelişmeleri paylaşılacak. Program yeni bölümü ile bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.