Sadakatsiz Dizisi 18. Bölüm Full İzle! 17 Şubat 2021 Sadakatsiz Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının rekortmen dizisi Sadakatsiz 18. bölümü ile ekranlarda olacak. Sadakatsiz 18. bölüm kesintisiz full izleme linkine ve 18. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sadakatsiz 18. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Sadakatsiz dizisi her hafta heyecan ve gerilim dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapımda yaşanacak yeni gelişmeler merakla bekleniyor. Çarpıcı senaryosu ve başarılı oyunculukları ile her hafta sosyal medyada en çok konuşulan yapımlar arasında yer alan Sadakatsiz dizisi çarşamba akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Kanal D ekranlarının en başarılı yapımları arasında yer alan Sadakatsiz dizisinin başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk gibi başarılı isimler yer alıyor. Burak Sergen ve Melis Sezen gibi isimlerin de ikiliye eşlik ettiği yapımda aldatılan Asya’nın intikam için girdiği yol anlatılıyor.

Sadakatsiz Dizisi 17. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz geçen hafta 17. bölümü ile ekrana geldi. Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Sadakatsiz dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Asya’nın aldığı karar dengeleri birkez daha değiştirirken Volkan ise büyük bir çıkmaza sürüklenir. Dizi son bölümü ile yine izleyenlerin takdirini kazanadı.

Sadakatsiz dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Asya’nın gitme kararı alması herkesi şaşırtır. Bu gelişme ile Derin büyük bir zafer kazandığına inanmaya başlar. Bu sırada Selçuk ve Hicran’ın beklenmedik yüzleşmesi ise şaşırtıcı olayları beraberinde getirir. Selçuk bu yüzleşmeden beklenmedik bir bilgi öğrenir. Bu sırada Volkan ise çok üzgündür. Asya’nın uzaklaşması onu beklenmedik bir çıkmaza sürükler. Volkan bu ruh hali ile baş edemez ve sonuçları herkes için yıkıcı olur. Derin ise Ali ile bağ kurmak için çabalamaya devam eder. Ancak sürpriz bir olay ile işler karışır.

Sadakatsiz Dizisi 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sadakatsiz dizisinin ekrana gelen heyecan dolu son bölümünün ardından dizinin merakla beklenen 18. fragmanları yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanlarında Asya ve Volkan arasındaki yakınlaşma dikkat çekerken, Haluk’un büyük sırrının Selçuk’un eline geçmesi ise ortalığı karıştıracak. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.