Sol Yanım Dizisi 12. Bölüm Full İzle! 17 Şubat 2021 Sol Yanım Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sol Yanım Star TV ekranlarında izleyicisiyle saat 20.00'da buluşacak. Sol Yanım 12. bölüm full, kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sol Yanım 12. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Sol Yanım dizisinin ekrana macerası son buluyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana beğeni toplayan dizi düşük reyting oranları nedeni ile bu akşam final bölümü ile ekrana gelecek. Her hafta çarşamba akşamları yayınlanan Sol Yanım dizisi bu akşam son defa ekrana gelecek.

Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel ve Emre Bey’in yer aldığı Sol Yanım dizisinin kadrosunda Cansel Elçin ve Defne Samyeli gibi deneyimli oyuncular da yer alıyor. Geçmişten gelen sırların ortasında başlayan bir aşk hikayesinin anlatıldığı yapım kimi zaman eğlenceli kimi zaman duygusal anlatımı ile izleyenlerden beğeni toplamıştı.

Sol Yanım Dizisi 11. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Sol Yanım geçen hafta 11. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Serra cesur adımlar atmaya başlarken, Selim ise kıskançlık hissi ile baş etmeye çalışır. Kutlusoy malikanesinde de işlerin karıştığı 11. bölüm yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Sol Yanım dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Serra Burak’ın onu götürdüğü kulüpte Selim’i Biricik’in yanında görünce çok şaşırır. Biricik’in Selim’e olan koşulsuz sevgisini düşünüp kendisini sorgulamaya başlayan Serra, Selim’e karşı adım atmaya karar verir. Serra Selim’e karşı cesur adımlar atarken, Burak’ı sürekli Serra’nın yanında gören Selim ise ona kız arkadaşından uzak durmasını söyler. Bunların yanı sıra Selim Serra’nın kendisinden gizlediği hayatı öğrenince kendisine çok kızar ve yaptıklarından pişman olur. Bu sırada Kutlusoy malikanesinde ise işler karışmaya başlar. Boşanma hazırlıkları devam ederken Asena oteli kendi üstüne almanın yollarını aramaya başlar. Bu sırada eve gelen polislerin İhsan’ı götürmesi ise tüm aileyi şaşırtır.

Sol Yanım Dizisi 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sol Yanım dizisinin bu akşam ekrana gelecek son bölümünün tanıtımı yayınladı. Düşük reytingler yüzünden ekrana veda edecek yapım final bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.