Zuhal Topal'la Sofrada 544. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 18 Şubat 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 544. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 544. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşan Zuhal Topal’la Sofrada programı rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgiyle takip edilen yapımda her hafta birinci olacak yarışmacı merakla bekleniyor. Birbirinden iddialı isimlerin performanslarını sergiledikleri programda heyecan dolu anlar ekrana geliyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi hergün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Zuhal Topal’ın renkli sunumu ile ekrana gelen yemek yarışması yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen programda her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergilediği programda kaynanalar ise puanlama yapıyor. Haftanın hergünü farklı bir gelinin evine konuk olunan programda kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan en yüksek puanı alan isim cuma günleri belli oluyor. Cuma günleri gerçekleşen haftanın finalinde en yüksek puanları alan isim 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 17 Şubat Günü Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde yine rekabet dolu anlar yaşandı. Haftanın üçüncü yarışmacısının hünerlerini sergilediği 17 şubat programında eğlenceli anlar ekrana geldi. Programın sıkı takipçileri ise 17 şubat günü yarışan ismi ve aldığı puanları merak ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programında 17 şubat günü Aysun hanım yarıştı. Menüsünde mahlupa çorbası, balkabağı dolması gibi birçok farklı lezzete yer veren Aysun hanım heyecan dolu günün sonunda Saniye, Aysel ve Suphiye hanımdan 4’er puan alırken, Hatice hanımdan ise 5 puan almayı başardı. Programın üçüncü yarışmacısı Aysun hanımın bu haftanın birincisi olup olamayacağı merak ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 18 Şubat Yarışmacısı Kim, Puanı Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında haftanın dördüncü yarışmacısı bugün performansını sergileyecek. Bugün yarışacak gelin ve puanları ise henüz belli değil. Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün saat 16.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.