Survivor 2021 Tek Parça İzle! 18 Şubat 2021 Perşembe Survivor 30. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla devam ediyor. Survivor 2021 Tv8 ekranlarında akşam saat 20.00'da başlayacak. Survivor 2021 30. bölüm kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 30. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor yeni sezonu ile ekrana geliyor. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı Survivor Türkiye 2021 sezonunu yine ilgi ile takip ediliyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen yarışma programında heyecan dolu anlar ekrana geliyor. Survıvor Türkiye her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları yeni bölümleri ile saat 20.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu ünlü televizyoncu Acun ılıcalı’nın üstlendiği Survivor Türkiye programının yeni sezonunda yine ünlüler ve gönüllüler takımlar rekabet ediyor. Dokunulmazlık, ödül, sembol ve iletişim oyunlarını kazanmak için güç ve denge gerektiren zorlu parkurlarda karşı karşıya gelen takımlar ödülleri kazanmak ve adada kalmak için kıyasıya mücadele ediyor. İlgi ile takip edilen yapımın her bölümünde heyecan dolu ve eğlenceli dakikalar yaşanıyor. Bu sezon birinci olacak ismin şimdiden tahmin edilmeye başlandığı program yeni bölümleri ile sosyal medyada da gündem oluyor.

Survivor Türkiye 16 Şubatta Neler Oldu, Elenen İsim Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen programı Survivor Türkiye son bölümü ile salı akşamı ekrana geldi. Her hafta olduğu gibi 16 şubat salı günü ekrana gelen bölümde de eleme konseyine gidildi. Takımların iletişim oyunu için de mücadele ettiği 26 şubat programında yine heyecan dolu anlar yaşandı. Programın sıkı takipçileri 16 şubat günü elenen ismi merak ediyor.

Survivor Türkiye’nin 16 şubat akşamı ekrana gelen son bölümünde takımlar ilk olarak iletişim oyunu oynadı. Bu sezon başladığından beri hiç iletişim oyunu kazanamayan gönüllüler takımı bu sefer kazanmak için büyük mücadele verdi. Ancak Merve’nin aldığı son sayı ile ödülü yine ünlüler takımı kazandı. İletişim oyununun ardından ise eleme konseyi toplandı. Eleme konseyinde eleme birincisi olan Batuhan ünlüler takımından Hayrettin’i üçüncü eleme adayı seçti. Doğan, Çağrı ve Hayrettin arasında yapılan oylama ile Hayrettin elenen isim oldu.

Survivor Türkiye 18 Şubat Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Survivor Türkiye programının bu akşam ekrana gelecek bölümünde dokunulmazlık oyunu oynanacak. Program saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.