Arıza Dizisi 23. Bölüm Full İzle! 20 Şubat 2021 Arıza Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

O3 Medya imzalı olan Arıza dizisi Türk yapımı aksiyon ve dram dizisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Arıza 23. Bölüm tek parça izle, Arıza son bölüm izle seçeneklerinden birine tıklayarak sizde nefesleri kesen Arıza dizisinin Arıza 23. Bölümüne kolayca ulaşabilirsiniz. Fragmanı izlemek ve bilgi almak için ise Arıza Fragman izle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.

Arıza 23. bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

İlk sezonu ile ekrana gelen Arıza dizisi Show TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olmaya devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapımda yaşanacak yeni gelişmeler merakla bekleniyor. Aksiyon ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapım her hafta pazar akşamları saat 20.00’da Show TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Arıza dizisinin oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan ve Olgun Toker gibi başarılı isimler yer alıyor. Halide ile tanışması ile hayatı değişen Ali Rıza’nın suç dünyasına girişi ve adalet için verdiği mücadelenin anlatıldığı yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Arıza Dizisi 22. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Arıza geçen hafta 22. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan her bölümü ilgi ile izlenen yapımının son bölümünde Burak işleri karmaşık bir hale getirmeye devam ederken Halide ve Ali Rıza ise gelecekleri ile ilgili önemli bir karar verirler. Yapım heyecan dolu son bölümü yine büyük beğeni topladı.

Arıza dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümüne Rukiye Muzaffer’le konuştuğundan beri endişelerini gizleyemez bir hale gelir. Balaban artık Safir’in karşısına çıkmıştır ama konuşmaya pek niyeti yoktur. Balaban konuşmaya direnirken İhtiyar’ın elinden sürpriz bir şekilde kaçırılır. Kurtulan Balaban Ali Rıza ile yeni bir anlaşma yapmak ister. Ancak Burak çoktan Balaban ile anlaşma sağlamıştır. Bu sırada Ali Rıza ve Halide ise gelecekleri ile ilgili önemli bir karar alırlar. Burak abisi ile arasını düzelttiğini düşünürken yaptığı yeni hamleler abisini zor durumda bırakır. Burak ve abisi arasındaki gerilim yeniden yükselmeye başlar.

Arıza Dizisi 23. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Arıza dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde yaşanan heyecan dolu gelişmelerin ardından Burak’ın yeni hamleleri ve Ali Rıza’nın Balaban’ı nasıl bulacağı merak konusu oldu. Yapımın heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanında aksiyon dolu sahneler dikkat çekti. Arıza dizisi yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.