Kardeşlerim 1. Bölüm Full İzle! 20 Şubat 2021 Kardeşlerim Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kardeşlerim merakla beklenen ilk bölümü bugün ekranlarda olacak. Kardeşlerim 1. bölüm full kesintisiz izleme linkine ve ilk bölümün fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kardeşlerim 1. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarında tanıtım fragmanları yayınlanmaya başlayan yeni yapım Kardeşlerim bu akşam ilk bölümü ile ekrana gelecek. Yayınlanan tanıtım fragmanları ile izleyenlerin ilgisini çekmeyi başaran Kardeşlerim dizisinin anlatacağı hikaye ve oyuncu kadrosu ise şimdiden merak konusu oldu. Düştükçe yeniden ayağa kalkan, birbirlerine bağlı kardeşlerin umut dolu hikayesinin ekrana geleceği yapımda yaşanacaklar şimdiden izleyenler tarafından araştırılıyor. İlk bölümü ile bu akşam yayınlanacak Kardeşlerim dizisi her hafta cumartesi akşamları saat 20.00’da ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Bir süre önce tanıtım fragmanları yayınlanmaya başlayan Kardeşlerim dizisinin yapımcılığını NGM Media üstleniyor. Serkan Birinci’nin yönetmen koltuğunda oturacağı yapımın senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. Yayınlanan tanıtım fragmanları ile ilgi çeken yapımın güçlü oyuncu kadrosu ve farklı hikayesi ile sezonun iddialı yapımlarından birisi olması bekleniyor. Büyük umutlarla bu akşam ekrana gelecek dizinin ilk bölümü heyecanla bekleniyor.

Kardeşlerim Dizisinin Konusu Nedir?

ATV ekranlarının yeni dizisi Kardeşlerim, hayatta kalmak için birbirlerine bağlı şekilde mücadele eden 4 kardeşin umut dolu hikayesini anlatacak. Yaşadıkları büyük değişimlere rağmen birbirlerine tutunmaya çalışan ve yollarını kaybetmemek için çabalayan kardeşlerin dramatik hikayesinin ekrana geleceği yapım izleyenler tarafından merak ediliyor.

Kardeşlerim dizisinde birbirlerine çok bağlı olan kardeşler Kadir, Ömer, Asiye ve Emel’in yaşanan bir sürü talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybetmeleri ve sonrasında gelişen olaylar anlatılacak. Anne ve babalarını kaybettikten sonra birbirlerinden başka tutunacak dalları kalmayan bu dört kardeşin hayatı, yaşananlara neden olan Akif Atakul’un onların hayatına müdahil olması ile değişecek. Atif Atakul’un sahibi olduğu kolejin kapılarını onlara açması ile bambaşka bir hayatla karşılaşan bu kardeşlerin vereceği çarpıcı mücadele ekrana gelecek.

Kardeşlerim Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Yer Alıyor?

Bu akşam ilk bölümü ile ekrana gelecek Kardeşlerim dizisinin başrollerinde Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy rol alıyor. Yiğit Koçak ve Su Burcu Yazgı Coşkun gibi oyuncuların da yer aldığı yapım merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.