Çukur 4. Sezon 25. Bölüm Full İzle Show TV! 22 Şubat 2021 Çukur 4. Sezon 25. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çukur dizisi 4.sezon 25. Bölümü, yine her bölümü gibi heyecanı zirveye taşıdı. Çukur dizisi 25. Bölüm izle araştırması yapan milyonlarca Çukur Hayranı, bunun yanı sıra Çukur 25.. Bölüm fragmanı araştırmalarıyla da, Google’da oldukça büyük hacim oluşturmuş durumda. Sizler için hazırladığımız Çukur 4.sezon 25. Bölüm ile birlikte; söz konusu bölümlere dair tüm detayları eksiksiz bir şekilde izleyebilirsiniz. İşte detaylar…

Çukur 4. Sezon 25. bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Show TV ekranlarında dördüncü sezonu ile yayın hayatına devam eden Çukur dizisi aksiyon ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan her bölümü ile büyük yankı uyandıran yapım sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girmeye devam ediyor. İlk sezonundan bu yana fenomen haline gelen dizi her hafta pazartesi akşamları saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu ve Damla Sönmez gibi başarılı isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde İstanbul’un Çukur mahallesini korumaya çalışan Koçovalı ailesinin hikayesi anlatılıyor. Çukur’daki mahallelerin ve Koçovalı ailesinin heyecan dolu mücadelesi ilgi ile takip ediliyor.

Çukur Dizisi 4. Sezon 24. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur geçen hafta 4. sezonun 24. bölümü ile ekrana geldi. Yapımın ekrana gelen 116. bölümünde Yamaç’ın geri dönüşü duygusal anlar yaratırken aradan geçen zamanda yaşanan değişimler ise yeni bir savaşın başlangıcı olur. Kulkan’ın da harekete geçmeye hazırlandığı son bölümde heyecan doruğa çıktı. Çukur dizisi ekrana geeln son bölümünde yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Çukur dizisinin yayınlanan son bölümünde yıllar sonra mahalleye dönen Yamaç, her şeyin değiştiğini görür. Mahallede sokaklar, insanlar her şey artık farklıdır. Gezerek abisini bulan Yamaç, Cumali’nin de çok değiştiğini görür. İki kardeş hasret giderirken Kulkan ise Yamaç’ın dönüşü ile Efsun kozunu yeniden kullanmak ister. Bu sırada mahallede yeni düzenin sahibi olan Amca’nın yanında ve karşısında olanlarda belli olmaya başlar. Yamaç’ın dönüşü ile yeni bir mücadele kendisini gösterir.

Çukur Dizisi 4. Sezon 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çukur dizisinin ekrana gelen heyecan dolu son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Yamaç ve amcanın ilk karşılaşmasının merakla beklendiği yapımda Efsun’un nasıl kurutulacağı da heyecanla bekleniyor. Çukur dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.