Maraşlı Dizisi 7. Bölüm Full İzle! 22 Şubat 2021 Maraşlı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Maraşlı bu sezon en çok takip edilen dizilerin başında geliyor. Maraşlı 7. bölümü ile ATV ekranlarında olacak. Maraşlı 7. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Maraşlı 7. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Maraşlı dizisi her hafta heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yapımın yayınlanan her bölümü izleyenlerden beğeni toplarken, yeni bölümlerde yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Maraşlı dizisi her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz’un yer aldığı Maraşlı dizisinin kadrosunda Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer gibi deneyimli isimler de yer alıyor. Eski asker Maraşlı ile Mahur’un beklenmedik şekilde kesişen yollarının ve beraber başladıkları bir serüvenin anlatıldığı yapım ilgi ile takip ediliyor.

Maraşlı Dizisi 6. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının sevilen yapımları arasında yer alan Maraşlı geçen hafta 7. bölümü ile ekrana geldi. Mahur ve Maraşlı arasındaki bağın güçlenmeye başladığı 6. bölümde Maraşlı kendisine kurulan tuzak ile ilgili yeni bilgiler edinmeye başlar. Mahur, Zeliş ve Maraşlı’nın mutluluğunun üzerine düşen gölge ise Maraşlı’yı önemli bir kararın eşiğine getirir. Dizinin son bölümü yine izleyenlerden büyük beğen topladı.

Maraşlı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Savaş, Mahur’u kaçırır. Bu olay üzerine Maraşlı Mahur’u bulmak için harekete geçer. Mahur ise onun öldüğünü zanneder. Savaş Aziz’i kızı ile tehdit eder ve Maraşlı’yı öldürmesini ister. Ancak Aziz bunu yapamaz. Maraşlı Ozan’ı kullanarak Mahur’u bulur ancak Savaş bunu öğrenir ve Türel ailesine beklenmedik bir hamlede bulunur. Maraşlı Mahur’u kurtardığında hayatları yine de normale dönmez. Mahur Zeliş’i bir kermese götürmek ister, Maraşlı bunu tehlikeli bulsa da Mahur’u kırmamak için kabul eder. Her şeyin keyifli gittiği kermeste Maraşlı beklenmedik bir sürpriz ile karşılaşır.

Maraşlı Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Maraşlı dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Kızının hayatını tehlikeye atmak istemeyen Maraşlı’nın önemli bir dönüm noktasına geldiği yapımın yeni bölüm fragmanındaki heyecan dolu anlar dikkat çekti. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.