Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 183. Bölüm Full İzle! 23 Şubat Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 183. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 183. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının başarılı yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda da izleyenleri ekrana kilitleyemeye devam ediyor. Heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile beğeni toplayan yapımın kadrosunda Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimler yer alıyor. Yapım her hafta salı akşamları saat 20.00’da ATV’de ekrana geliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 182. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının fenomen yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçen hafta 182. bölümü ile ekrana geldi. Yapımın yayınlanan son bölümünde Hızır Çakırbeyli eşinin hayatını kurtarmak için her şeyi göze alırken, İlyas is yaşadıkları kaos ortamından çok bunalmıştır ve gitmek ister. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ekrana gelen son bölümünde Hızır Çakırbeyli daha annesinin ölümünün atlatmamışken Fuat’ın Bahar’ı ve Ceylan’ı kaçırdığı haberi ile şok yaşar. Eşi Ceylan’ı kurtarmak için harekete geçen Hızır Reis bu iş için düşmanı olan Yaman Korkmaz’dan bile yardım alır ve Fuat’ı öldürür. Bu sırada abisinin emri ile masanın başına geçen İlyas ise yaşadıkları kaos ortamından çok sıkılmıştır ve eşi Ömür ile beraber yurt dışına çıkma planı yapmaya başlar. Yaman Korkmaz bir yandan Hızır’a yardım ederken diğer yandan kendi planını devreye sokar. Ebru’nun hain olduğunu sürekli kendine hatırlatan Hızır, kendisine tuzak kuran Fethi’ye ulaşmak için plan yapar. Fethi ise Hızır Çakırbeyli’ye ders vermek için yeğenine tuzak kurar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 183. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde yaşananların ardından yapımın yeni bölümü merakla beklenmeye başlandı. Final sahnesinde Alparslan’ın ölümle karşı karşıya geldiği yapımın yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise heyecan dolu sahneler dikkat çekti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.