Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 24 Şubat 2021 Çarşamba Beyaz TV Canlı İzle!

Söylemezsem Olmaz Beyaz TV'nin rekortmen programı bugün ekranlarda olacak. Söylemezsem Olmaz kesintisiz, full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz 24 Şubat 2021 Beyaz TV İzle! TIKLAYINIZ.

Beyaz TV ekranlarının reyting rekortmeni magazin programı Söylemezsem Olmaz, birbirinden çarpıcı olayları ve ünlüler dünyasındaki gelişmeleri ekrana taşıyor. Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil’in sunumu ile ekrana gelen programda gündem olacak isimler merakla bekleniyor. Ünlüler dünyasındaki gelişmelerin ekrana geldiği ve sunucular tarafından yorumlandığı program hafta içi hergün saat 13.15’te Beyaz TV  ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Söylemezsem Olmaz Programı 23 Şubatta Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Beyaz TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Söylemezsem Olmaz dün yine ünlüler dünyasının birbirinden çarpıcı gelişmelerini ekrana taşıdı. Yayınlanan her bölümü ilgi ile takip edilen programın ekrana gelen son bölümüne Saba Tümer konuk oldu. Dün yayınlanan bölümde eğlence ve kahkaha dolu anlar yaşandı.

Söylemezsem Olmaz programının dün ekrana gelen bölümünde Saba Tümer konuk olarak ağırlandı. Özel hayatı ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapan ünlü isim stüdyoda eğlenceli anlar yaşattı. Sosyal medyadan dünyaca ünlü bir yıldıza mesaj attığını itiraf eden Saba Tümer izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Söylemezsem Olmaz programının dün yayınlanan bölümünde 9 ay evli kaldıktan sonra boşanan ve yeniden nikah masasına oturan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı’nın nikah töreninden görüntüler ekrana geldi. Ünlüler dünyasından birçok ismin katıldığı nikah töreninde Burcu Kıratlı’nın üvey babası yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çekti. Programda konuşulan gündemlerden biri de kısa süre önce Survivor yarışmasına veda eden Cemal Hünal’ın Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz’in kadrosuna dahil olması oldu. Ünlü oyuncunun diziye gelmesi ile ortalık karışacak gibi duruyor. Programda skandalların ismi Meltem Miroğlu da gündeme geldi. 82 yaşındaki eşli tarafından evden kovulan Miroğlu’nun eşini aldattığı konuşuluyor. Onur Akay canlı yayına bağlanarak konu ile ilgili ayrıntıları paylaştı.

Söylemezsem Olmaz Programı 24 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Söylemezsem Olmaz programı bugün yine ünlüler dünyasındaki skandal gelişmeleri ekrana taşıyacak. Magazinin nabzının tutulduğu programda birbirinden çarpıcı olaylar ekrana gelecek. Söylemezsem Olmaz bugün saat 13.15’te Beyaz TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.