Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 26 Şubat 2021 Cuma Show TV Canlı İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme çarpıcı gündemi ile saat 15.15'de ekranlarda olacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 26 Şubat 2021 programını izleme linkine yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 26 Şubat 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugün kadar konuşulmayanlar konuşuluyor, gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. Deneyimli gazeteci Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu ile ekrana gelen programda suçlular ve mağdurlar yüzleşiyor. Program hafta içi hergün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 25 Şubatta Neler Oldu, Hangi Olaylar Konuşuldu?

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme dün yine birbirinden çarpıcı gelişmeleri ekrana taşıdı. Sahte gelin dolandırıcılığı ile ilgili yeni gelişme ve iddiaların ekrana gelmeye devam ettiği programda Emrah hakkında akıl almaz iddialar ortaya atıldı. Emrah ve ailesi arasında da gerilimlerin yaşandığı programın son bölümü yine merakla takip edildi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde sahte gelin dolandırıcılığının başındaki isim olduğu iddia edilen ve sahte gelin Dilara’nın ilk günden beri korumaya çalıştığı Emrah gündem oldu. Emrah’ın babası ve kayınpederinin de canlı yayına bağlanarak farklı iddialar ortaya attığı programda Emrah’ın ablası olduğu iddia edilen Meral’in ortaya çıkan yazışmaları ise izleyenleri şaşırttı. Yayına bağlanan Emrah’ın kayın pederi, Emrah’ın kendi kızını da Dilara gibi kandırdığını iddia etti. Emrah ise kayınpederinin iddialarını kabul etmeyerek, kayınpederini suçladı. Emrah’ın ablası olduğu iddia edilen Meral’in ortaya çıkan yazışmaları şaşkınlık yaratırken, Emrah’ın babası da canlı yayına bağlanarak Dilara hakkında açıklamalarda bulundu. Emrah’ın suçlu olduğunu kabul eden babası canlı yayında Dilara’nın kendilerine yük olduğunu ve ilk günden beri onu istemediklerini söylediklerini iddia etti. Emrah babasının iddialarını da kabul etmedi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 26 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı bugün haftanın son yayını ile yeniden izleyenlerle buluşacak. Programın ekrana gelecek yeni bölümünde Emrah ve ailesi arasındaki hesaplaşma devam edecek. Sahte gelin dolandırıcılığı ile ilgili yeni iddiaların da ortaya çıkacağı program bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.