İbo Show 15. bölüm Full Canlı İzle! İbo Show 27 Şubat 2021 Tek Parça Youtube İzle!

İbo Show yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanıyor. İbo Show 15. bölümü bu akşam ekranlarda olacak. İbo Show 15. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

İbo Show 15. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yeniden yayınlanmaya başlayan İbo Show programı izleyenlerden büyük ilgi topluyor. 9 yıl aranın ardından yeniden izleyenlerle buluşan program yeni sezonunda da izleyenleri ekrana kilitliyor. Müzik ve eğlence dolu bölümleri ile sevilen programda her hafta konuk olacak isimler merakla bekleniyor. Keyifli sohbetlerin ve müzik şöleninin yaşandığı İbo Show her hafta cumartesi akşamları saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in sunumu ile ekrana gelen ve bir dönemlerin fenomeni olan programa her hafta müzik ve sanat camiasının birbirinden ünlü isimleri konuk oluyor. İlgi ile takip edilen programda geçmiş anıları ile izleyenlere nostalji yaşatan İbrahim Tatlıses, konukları ile eğlence dolu anlar yaşıyor. Birbirinden ünlü isimlerin şarkıları ve sohbetleri ile renk kattığı programda her hafta keyifli anlar yaşanıyor. Yıllar sonra yeniden ekrana gelen program izleyenlerden takdir kazanmaya devam ediyor.

İbo Show Programı 14. Bölümde Neler Yaşandı, Kimler Konuk Oldu?

Star TV ekranlarının sevilen programı İbo Show geçen hafta sezonun 14. bölümü ile ekrana geldi. Müzik camiasının önemli isimlerinin konuk olarak ağırlandığı programda eğlenceli anlar yaşandı. Konuların şarkıları ve sohbetleri ile izleyenleri ekrana kilitlediği programın son bölümü yine ilgi ile takip edildi.

İbo Show programının geçen hafta ekrana gelen 14. bölümüne müzik dünyasının özel isimleri konuk oldu. Latif Doğan, Nuri Sesigüzel, Uğur Karakuş, Bedia Akartürk ve Kahtalı Mıçe’nin konuk olduğu son bölümde yine keyifli dakikalar ekrana geldi.

İbo Show 15. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bu Haftanın Konukları Belli Oldu Mu?

İbo Show programı yeni bölümü ile bu akşam izleyenleri ile buluşacak. Programın bugün ekrana gelecek 15. bölüm tanıtımı da yayınlandı. Ekranların neşeli çifti Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ün konuk olacağı yeni bölümde Sevcan Orhan, Davut Güloğlu ve Mümin Sarıkaya gibi isimler de konuk olarak ağırlanacak. Program bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.