Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 1 Mart 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 651. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 651. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 1 Mart 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Gündüz kuşağının en çok seyredilen programlarından olan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 1 Mart tarihinde de yine sevenleri ekran başına toplamış olacak. Üçüncü sezonu ile birlikte Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Gelinim Mutfakta, eğlence ve rekabet dolu bölümleri sayesinde izleyicilerin eğlenmesine olanak tanıyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren izleyiciler tarafından beğeni ile takip edilen programa her hafta yeni yarışmacılar katılıyor. Birbirinden farklı yarışmacıların katılarak mutfaktaki hünerlerini gösterdikleri programda kıyasıya rekabet ekranlara taşınıyor. Hafta içi her gün olduğu gibi merakla beklenen program 13.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 26 Şubat Günün Birincisi Kim Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan’ın eğlenceli sunumu ile birlikte hafta içi kuşağının en çok sevilen programları arasında yer alan Gelinim Mutfakta, her hafta 4 gelin ve kaynanayı takım olarak programa konuk ediyor. Kıyasıya rekabetin ve eğlencenin geçtiği programda, gelinler günün yemeğini en güzel olacak şekilde yapmak için uğraşıyorlar. Diğer taraftan ise kaynanalar Seda Sayan ile yapılan yemekleri değerlendiriyorlar ve puanlama yapıyorlar. Kaynanalar kendi gelinlerinin tabaklarını sadece tadarak bulmaya çalıştıkları için ortaya eğlenceli anlar çıkmış oluyor. Günün ve haftanın birincisi olmak için sürekli rekabetin olduğu programın son yayınlanan bölümünde önemli anlar yaşanmıştı.

26 Şubat’ta yayınlanan son bölümde, kıyasa yarışma devam etmiş ve en yüksek puanı Ayten alarak 5 altın bileziğin de sahibi olmuştu. Özellikle yapılan çekişmeli mücadelede kaynanaların yorumları da programda dikkat çekerken, büyük ödüle ulaşmak için gelinlerin verdikleri mücadele de izleyiciler tarafından büyük beğeni toplamış ve dikkatli bir şekilde takip edilmişti. Zeynep ise ikinci sırada kalmış onu ise Esra ve Aysun takip etmişti.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 1 Mart Günün Birincisi Belli Oldu mu?

Bugün yayınlanacak program ile yeni yarışmacılar ile haftaya başlayacak olan Gelinim Mutfak’ta birincisi programın sonunda belli olacak. Farklı karakterlere sahip gelin ve kaynanaların dahil edileceği yarışma saat 13.00’de Kanal D ekranlarında olacak ve yine lezzetli bir rekabet yaşanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.