Yasak Elma Dizisi 100. Bölüm Full İzle Fox TV! 1 Mart 2021 Yasak Elma 100. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 100. Bölüm izle ve Yasak Elma 100. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 100. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 100. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma Dizisi 100. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Son dönemdeki oyuncuların haberleri ile gündemde olan ve sürekli olarak devam edip etmeyeceği merak edilen Yasak Elma 100. Bölümü ile ekranlara geliyor. Üçüncü sezonu ile FOX TV ekranlarında yer alan dizinin her bölümünde heyecan sürüyor ve yeni bölümü de izleyiciler tarafından merak ediliyor. İlk sezondan beri pek çok oyuncu değişikliği ile birlikte senaryo değişikliği yaşamış olan dizinin yeni bölümü bugün saat 20.00’de Fox TV ekranlarında olacak.

Eda Eca, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay ve Erdal Özyağcılar gibi ünlü isimlerin başrollerinde bulunduğu dizinin 100. Bölümü de yine izleyicileri ekran başında tutacak. Sosyete dünyasına ait üç kadının aşk ve para için verdikleri önemli mücadeleleri ekrana taşıyan Yasak Elma yeni bölümüyle de çok söz edilecek.

Yasak Elma Dizisi 99. Bölümde Neler Yaşandı?

Geçen hafta ekranlara gelen 99. Bölümü ile yine izleyicilere özel anlar yaşatan dizinin son bölümünde Ender ve Şahika tarafından Hasan Ali’yi alt etmelerinin keyfi yaşanmıştı. Şahika’nın söz konusu evliliği bitirmemek istemesi üzerine ise Hasan Ali zor duruma düşmüştü. Hasan Ali’nin ölümle ilgili sözlerine yönelik açık yanıtlar veren Şahika ise onu öldürmeyi planladığını açık etmişti. Hasan Ali hâlâ olan bitenlerin şaşkınlığını üzerinden atmaya çalışırken evliliğin de bir taraftan sona ermesi için elinden gelen çabayı göstermişti.

Ancak Şahika vermiş olduğu sözü tutmamış ve evliliğin kağıt üzerinde olmaktan öte gerçekten yaşandığını belirtmesi üzerine Hasan Ali zor durumlara düşmüştü. Şahika sonuçta Hasan Ali ile evlenmiş ve lükse erişmiştir. Şantaj ile kandırılan Hasan Ali çok zor duruma düşerken Ender ve Şahika da bu zaferin tadını çıkarmışlardı. Diğer yandan Cansu ise Çağatay ve Yıldız’ın aralarını bozabilmek için beklenmedik bir ziyaretçinin gelişi tüm planların değişmesine neden olmuştu. Tüm bu gelişmeler ise Cansu’yu çok zor durumda bırakmıştı.

Yasak Elma Dizisi 100. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

İzleyiciler tarafından sevilerek takip edilen Yasak Elma 100. Bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak. Şahika’dan kurtulma planları yapan Hasan Ali’nin akıbeti ise saat 20.00’de Fox TV ekranlarında belirgin hale gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.