Çukur 4.Sezon 26. Bölüm Full İzle Show TV! 1 Mart 2021 Çukur 4. Sezon 26. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çukur dizisi 4.sezon 26. Bölümü, yine her bölümü gibi heyecanı zirveye taşıdı. Çukur dizisi 4.Sezon 26. Bölüm izle araştırması yapan milyonlarca Çukur Hayranı, bunun yanı sıra Çukur 4.Sezon 26. Bölüm fragmanı araştırmalarıyla da, Google’da oldukça büyük hacim oluşturmuş durumda. Sizler için hazırladığımız Çukur 4.Sezon 26. Bölüm ile birlikte; söz konusu bölümlere dair tüm detayları eksiksiz bir şekilde izleyebilirsiniz. İşte detaylar…

Çukur 4.Sezon 26. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Show TV ekranlarının en çok sevilen yapımları arasında bulunan Çukur yeni bölümüyle de izleyicilere aksiyon ve macera sunuyor. Dördüncü bölümü ile yayın hayatına devam eden dizi her bölümü ile geniş kesimlerce yankı uyandırmaya devam ediyor. Yayınlanan her bölümü ile özellikle sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasına girmeyi başaran dizinin yeni bölümü saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak ve izleyiciler yine ekran başına kilitlenecekler.

Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu ve Damla Sönmez gibi ünlü isimlerin başrollerinde yer aldığı dizinin yeni yayınlanacak bölümünde yine heyecan dolu sahneler izleyicilerle buluşacak. Koçovalı ailesinin başına gelenlerin farklı bir boyut alacağı yeni bölüm izleyiciler tarafından merak edilirken yaşananlar yine çok konuşulacaklar.

Çukur Dizisi 4. Sezon 25. Bölümde Neler Yaşandı?

Merakla takip edilen Çukur dizisinin en son yayınlanan 117. Bölümünde heyecan dolu anlar yaşanmaya devam etmişti. Yamaç’ın başına gelenleri öğrenmiş olan Vartolu, Kulkan’ı bulmak için harekete geçmişti. Ancak Vartolu’nun bu hareketini ve amacını öğrenen Amca ise kendi kozunu kullanmak istemiş ve herkesi şaşırtan bir hamlede bulunmuştu. Bu esnada Çukur’da olan bitenleri kendi gözleri ile öğrenmiş olan Yamaç’ın da Sultan ile yaşadığı yüzleşme de izleyiciler tarafından merakla takip edilmişti.

Yamaç ise yaşanan duygu dolu anlar kapsamında Amca’nın evde yaratmış olduğu büyük değişime tanık olmuştu. Bu gelişmeler üzerine Yamaç’ın Amca’nın tarafında yer alabileceğini düşünen Cumali ise vermiş olduğu sürpriz karar ile büyük bir adım atmak için harekete geçmişti. Bu esnada Kulkan ise kendi sonunun yaklaştığını fark etmeye başlamış ve hayatını kurtarabilmek adına hiç beklenmedik bir isimden yardım talebinde bulunmuştu. Bu esnada her şeyden habersiz ve uzakta olan Efsun ise çocuğu için bir kez daha fedakarlık yapmak isterken Yamaç ve Efsun’un karşılaşması da nefesleri kesmişti.

Çukur Dizisi 4. Sezon 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yaşanan heyecan dolu son bölümdeki gelişmeler üzerine Çukur’un yeni bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Özellikle Yamaç’ın hangi kararlar alacağı bu akşam saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyiciye gösterilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.