Maraşlı Dizisi 8. Bölüm Full İzle! 1 Mart 2021 Maraşlı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarının yeni dizisi Maraşlı bu akşam saat 20.00'de ekranlarda olacak. Maraşlı 8. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Maraşlı Dizisi 8. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının sevilen dizileri arasında yerini almış olan Maraşlı, yeni sezonun en iddialı yapımları arasında bulunuyor. Her hafta heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelen Maraşlı’nın yeni bölümünde yaşanacaklar merak ediliyor. Her pazartesi saat 20.00’de ATV ekranlarında izleyici ile buluşan dizinin bu bölümde de merakla beklenen gelişmeler yaşanacak.

Burak Deniz ve Alina Boz gibi ünlü oyuncuların başrollerinde bulunduğu dizide Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer gibi isimler de bulunuyor. Henüz başlayalı yeni bir yapım olmasına rağmen kısa sürede dikkatleri üzerine çekmiş olan yapımda eski asker olan Maraşlı ile Mahur’un beklenmeyen bir şekilde yollarının kesişmesi ve birlikte yaşadıkları maceralar ekrana taşınıyor.

Maraşlı Dizisi 7. Bölümde Neler Yaşandı?

Geçen hafta ekrana gelen dizinin son bölümünde heyecan dolu gelişmeler ekrana gelmişti. Maraşlı’nın pusuya düşürüldüğünü Mahur’a anlatması tüm izleyicilerin duygu dolu anlar yaşamasına neden olmuştu. Daha sonra ise Mahur kendisinden Savaş’ın peşine düşmemesi için söz vermesini istemişti. Mahur’un Savaş’ın kötü şeyler yapabileceğini ifade etmesi üzerine ise Maraşlı beklenmedik bir tepki vermiş ve herkesi şaşırtmıştı. Mahur ise bu durumda Maraşlı’nın hayatının kendisi için değerli olduğundan bahsederek Savaş’ın peşine düşmeye son vermesini talep etmişti.

Duygu dolu sahnelerin yaşandığı dizinin son bölümünde Maraşlı ve Mahur ayrıca Zeliş’i hastaneye götürmüşlerdi. Maraşlı, Zeliş’in düştüğü durumdan Savaş’ı sorumlu tutmaktadır ve onu öldürmek istemektedir. Maraşlı’nın intikam planları yaptığı son bölümde ise Mahur Zeliş’in yaşadıkları yüzünden kendisini suçlu hissetmiştir. Zeliş ise Maraşlı ile bir iletişim kuramamaktadır. Maraşlı yaşanan tüm bu gelişmeler üzerine psikolojisi alt üst olmuş vaziyettedir. Diğer taraftan İlhan ve Ozan da Savaş ile görüşmeye gideceklerdir ve Savaş da yapacağı yeni işleri onlara anlatacaktır. İlhan bu duruma karşı çıkar ama artık karşı çıkacak gücü kalmadığı için başka kararlar vermek zorundadır. Verdiği karar ile Ozan’ın evine gitmiş ve Ozan’ın evinde büyük bir tehlike ile karşılaşmıştı.

Maraşlı 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Merakla beklenen dizinin yeni bölümünde Maraşlı’nın Savaş’ı ele geçirme planları kaldığı yerden devam edecek. Önemli kararlar vermek zorunda kalan Maraşlı ayrıca Mahur’u da üzmemek için elinden gelen tüm çabayı gösterecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.