Söylemezsem Olmaz Tek Parça 2 Mart 2021 Salı Beyaz TV Canlı İzle! Söylemezsem Olmaz Bugün Tek Parça Youtube İzle!

Beyaz TV ekranlarının sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz hafta içleri seyircisiyle buluşuyor. Söylemezsem Olmaz 2 Mart 2021 programı izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz 2 Mart 2021 Beyaz TV İzle! TIKLAYINIZ.

Beyaz TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Söylemezsem Olmaz skandal gelişmeleri ekrana taşıyor. Ünlüler dünyasında yaşanan en çarpıcı gelişmelerin ekrana getirildiği programın sunuculuğunu Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil üstleniyor. Üçlünün hem magazin haberlerinin ekrana taşıdığı hem de çarpıcı yorumlarda bulunduğu program ilgi ile takip ediliyor. Magazinde yaşanan olayların ekrana geldiği, ünlü isimlerin ağırlandığı ve merak edilenlerin konuşulduğu program hafta içi hergün saat 13.15’te Beyaz TV ekranlarında yayınlanıyor.

Söylemezsem Olmaz Programı 1 Martta Neler Oldu?

Beyaz TV ekranlarının sevilen programı Söylemezsem Olmaz dün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana geldi. Dün ekrana gelen bölümünde yine magazin dünyasının en çarpıcı gelişmelerini ekrana taşıyan programın konuğu Mahmut Tuncer de samimi açıklamalarda bulundu. Sunucuların cesur yorumlarının da dikkat çektiği program yine ilgi ile takip edildi.

Söylemezsem Olmaz programının dün ekrana gelen bölümüne yakın zamanda Urfa Rap isimli şarkısını yayınlanması beklenen Mahmut Tuncer konuk oldu. Ünlü isim programda başta İbrahim Tatlıses ile olan küskünlüğü olmak üzere birçok farklı konuda samimi açıklamalarda bulundu. İbrahim Tatlıses ile neden küstüklerini anlatan Mahmut Tuncer ardından ikiliyi barıştıran Osman Yağmurdereli’nin görüntülerinin izledi. Görüntüler karışışında duygusal anlar yaşayan Mahmur Tuncer yakın zamanda çıkarmayı planladığı yeni şarkısı hakkında da açıklamalarda bulundu. Programda müzisyen ve oyuncu kimliği ile tanınan Kutsi’nin aynı projede rol aldığı Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker ile ilişkisi de gündeme bomba gibi düştü. 7 sene boyunca ilişki yaşadığı Feyza Çıpa’dan geçen sene ayrılan ve Sibel Ülker ile aşk yaşamaya başlayan Kutsi’nin aldığı sürpriz karar izleyenleri şaşırttı.

Söylemezsem Olmaz Programı 2 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Söylemezsem Olmaz programı bugün haftanın ikinci yayını ile ekrana gelecek. Yine magazinin nabzının tutulacağı programda ünlüler dünyasında yaşanan en şaşırtıcı gelişmeler ekrana gelecek. İlgi ile takip edilen magazin programı Söylemezsem Olmaz bugün saat 13.15’te Beyaz TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.