Sadakatsiz Dizisi 20. Bölüm Full İzle! 3 Mart 2021 Sadakatsiz Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sadakatsiz dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da Kanal D ekranlarında olacak. Sadakatsiz 20. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sadakatsiz Dizisi 20. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran Sadakatsiz dizisi yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Her bölümü ile sosyal medyada gündem olan yapım reyting rekorları kırıyor. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un rol aldığı yapımda aldatılan bir kadının intikam için girdiği yol anlatılıyor. Sadakatsiz dizisi geçen her hafta çarşamba akşamları saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Sadakatsiz Dizisi 19. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz geçen hafta 19. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Asya’nın sürpriz misafiri Volkan ile gerilmesine neden olurken, Derin’den gelen yeni hamle ile Volkan’ı yerle bir eder. Sadakatsiz dizisi heyecan dolu son bölümü ile izleyenleri yine ekrana kilitledi.

Sadakatsiz dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Volkan’ın Asya’ya karşı zaafının ortaya çıkması onu duygusal olarak büyük bir çıkmaza sürükler. Bu sırada Hicran’ın ortaya çıkması ise herkesin hayatında büyük bir sarsıntıya neden olacaktır. Asya’nın geçmişten gelen sürpriz arkadaşı Sinan, Volkan’ı çok sinirlendirir. Asya çok sevdiği arkadaşı Sinan’ın onu görmeye gelmesi ile büyük mutluluk yaşar. Sinan’ın teklifi ile onunla İstanbul’a tatil yapmaya gider. Bunu öğrenen Volkan ise soluğu İstanbul’a alır. Sinan’dan yediği dayak yetmezmiş gibi geri döndüğünde ise Derin’in kendisini terk ettiğini öğrenir. Bu gerçek karşısında Volkan yıkılır. Bu sırada Gönül'ün oturduğu kafeye gidip ona gerçeklerden bahseden Hicran ise ortalığın karışmasına neden olur. Gönül Haluk’un başka bir çocuğu olduğu gerçeği karşısında kendisini kaybeder ve ne yapacağını bilemez. Haluk kendisini anlatmaya çalışsa da hiçbir şey düşündüğü gibi gitmeyecektir.

Sadakatsiz Dizisi 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sadakatsiz dizisini geçen hafta erkana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Volkan’ın Asya’yı Sinan konusunda tehdit ettiği fragmanda Tekirdağ’da konuşulmaya başlayan dedikodular ise dikkat çekti. Sadakatsiz dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.