Ramo Dizisi 35. Bölüm Full İzle! 5 Mart 2021 Ramo Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ramo 35. Bölüm izle, Ramo son bölüm izle en çok aratılan Google verileri arasında yer almaktadır. Sizlerde Ramo dizisini reklam olmadan izlemek istiyorsanız Ramo 35. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız dizi hazzı yaşayabilirsiniz. İşte tüm detayları ile Ramo 35. Bölüm izle ve Ramo 35. Bölüm fragmanı…

Ramo Dizisi 35. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Ramo ikinci sezonu ile izleyenleri ile buluşuyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenlerden büyük beğeni toplayan yapımda yaşanack yeni gelişmeler merakla bekleniyor. Ramo dizisi her hafta cuma akşamlar saat 20.00’da ekrana geliyor.

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç gibi başarılı isimlerin yer aldığı Ramo dizisinin kadrosunda İlker Aksum da rol alıyor. Adanalı bir genç olan Ramo’nun intikam ve adalet için girdiği yolun anlatıldığı yapımda suç dünyasında yükselen Ramo İstanbul mafyasını çökertmek için uğraşır.

Ramo Dizisi 34. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen yapımları arasında yer alan Ramo dizisi geçen hafta 34. bölümü ile ekrana geldi. Sibel ile kavuşan Ramo’yu yeni sürprizlerin beklediği heyecan dolu bölüm ilgi ile takip edildi.

Ramo dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde uzun bir bekleyişin ardından sonunda Sibel’e kavuşan Ramo çok mutludur. Tüm aile bu mutluluğu kutlamak ister ve evde büyük bir düğün kutlaması organize ederler. Bu organizasyonda da sorun yaşamaktan korkan Ramo bu sefer kimsenin onları mutsuz etmesine izin vermeyecektir ve bütün önlemlerinin alır. Düğün kutlaması mutluluk içinde geçerken Korkut ise öğrendiği yeni haber ile çok öfkelenir. Ramo ve Mahzar’ın İstanbul’u beraber yöneteceğini duyan Korkut buna izin vermek istemez ve Ramo’yu bitirecek bir plan yapmaya başlar. Bu plan ile Ramo’nun sorumluğunda olan sevkiyatta büyük bir problem ortaya çıkar. Ramo bu işin arkasında Korkut olduğunu anlar ve ondan hesap sormak ister. Ancak olayı araştırdıkça yeni gerçeklerle karşılaşmaya başlar. Ramo beklemediği korkunç bir sürpriz ile karşı karşıya kalır.

Ramo Dizisi 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ramo dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu son bölümünün ardından Ramo’nun başına açılan belalardan nasıl kurtulacağı merak konusu oldu. Dizinin yeni bölüm fragmanında ise aksiyon dolu sahneler dikkat çekti. Ramo dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.