Arıza Dizisi 25. Bölüm Full İzle! 7 Mart 2021 Arıza Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

O3 Medya imzalı olan Arıza dizisi Türk yapımı aksiyon ve dram dizisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Arıza 25. Bölüm tek parça izle, Arıza son bölüm izle seçeneklerinden birine tıklayarak sizde nefesleri kesen Arıza dizisinin Arıza 25. Bölümüne kolayca ulaşabilirsiniz. Fragmanı izlemek ve bilgi almak için ise Arıza Fragman izle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.

Arıza 25. bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımlarından Arıza dizisi heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapımda Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan başrolleri üstleniyor. İkiliye Olgun Toker ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi deneyimli isimlerinde de eşlik ettiği yapımda suç dünyasına karşı mücadele eden bir taksicinin hikayesi anlatılıyor. Dizi pazar akşamları saat 20.00’da Show TV’de ekrana geliyor.

Arıza Dizisi 24. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Arıza geçen hafta 24. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen dizinin son bölümünde Ali Rıza babası ile ilgili gerçeklerin peşine düşerken, konsorsiyumda ise beklenmedik gelişmeler yaşanır. Arıza dizisi ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Arıza dizisinin ekrana gelen son bölümünde konsorsiyumda dengeler değişmeye başlar. İhtiyar köşeye sıkışır ve Balaban’ın teklifini kabul etmek zorunda kalır. İhtiyar’ın teklifi kabul etmesi ile beraber Balaban konsorsiyumda söz sahibi olur. Ali Rıza ise Halide’nin başına gelenlerden sonra Balaban’ın peşini bırakmama konusunda kararlıdır. Konsorsiyumda yaşanan değişiklikler ise onu şok eder. Yapılan ilk toplantıda Ali Rıza tavırları ile herkesi şaşırtır. Bu sırada Ali Rıza ve ailesi Halide’yi istemek için hazırlık yapmaya başlar. Halide ve Ali Rıza’nın isteme töreninde ise beklenmedik olaylar gerçekleşir. Bu olayların ardından Ali Rıza tüm karşı çıkışlara rağmen babası ile ilgili gerçekleri öğrenmeye karar verir. Ali Rıza gerçekleri bilen eski bir polis memurunun peşine düşerken bu olan konsorsiyumda büyük yankı uyandırır. Son dönemde yaşananların ardından konsorsiyum üyeleri Ali Rıza’yı saf dışı bırakmaya karar verir.

Arıza Dizisi 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arıza dizisinin ekrana gelen son bölümde Ali Rıza’nın konsorsiyumdan atılması büyük şaşkınlık yarattı. Dizinin yeni bölümünde Ali Rıza’nın yapacağı yeni hamleler merak edildi. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise heyecan ve aksiyon dolu sahneler dikkat çekti. Arıza dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.