Yasak Elma Dizisi 101. Bölüm Full İzle FOX TV! 8 Mart 2021 Yasak Elma 101. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 101. Bölüm izle ve Yasak Elma 101. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 101. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 101. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma Dizisi 101. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile FOX TV ekranlarında izleyenleri ile buluşan Yasak Elma dizisi heyecan ve entrika dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana izleyenlerin beğenisini toplayan yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Her bölümünde şaşırtıcı gelişmeleri ekrana getiren dizi pazartesi akşamları saat 20.00’da yayınlanıyor.

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade’nin oynadığı Yasak Elma dizisinde Berk Oktay ve Erdal Özyağcılar gibi isimler de yer alıyor. Yapımda üç kadının entrika dolu hayatları anlatılıyor.

Yasak Elma Dizisi 100. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının uzun soluklu yapımı Yasak Elma yeni sezonda da ilgi ile takip ediliyor. Geçen hafta 100. bölümü ile ekrana gelen dizi heyecan dolu gelişmeleri ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı. Ender için sıkıntılı günler devam ederken, Çağatay ise gerçeklerle yüzleşme zorunda kalır. Dizi geçen hafta yayınlanan son bölümü ile yine izleyenlerden beğeni topladı.

Yasak Elma dizisinin yayınlanan son bölümünde Şahika ve Ender ortaklığı bozulmaya başlar. Hasan Ali ile evlenerek birçok avantaj yakalayan Şahika bu avantajların hepsini kullanmaya başlar. Bu durum ise eski ortağını kaybeden Ender’i rahatsız eder. Bu sırada Çağatay için ise işler daha da karmaşık bir hale gelir. Cansu ile yaşananları Yıldız’dan gizleyen ve vicdan azabı çeken Çağatay şimdi de tehdit edilmeye başlar. Cansu ile arasında geçenlerden kimin haberi olduğunu ve kimin kendisinin tehdit ettiğini anlamaya çalışan Çağatay bir türlü sonuca ulaşamaz. Çağatay çaresiz şekilde gerçekleri itiraf etmeye karar verir.

Yasak Elma Dizisi 101. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yasak Elma dizisinin heyecan dolu son bölümünün ardından yapımın yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Dizinin yayınlanan 101. bölüm fragmanında Ender ve Hasan Ali arasındaki anlaşma dikkat çekerken, Şahika’nın başı ise büyük belaya girer. Yasak Elma dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.