Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 9 Mart 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Esra Erol 9 Mart 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 9 Mart 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 9 Mart son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da 9 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Savrulan hayatların ve dağılan ailelerin ekrana geldiği gündüz kuşağı programında çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Aldatılan, dolandırılan, ailesini arayan ve yakınları kaybolan birçok kişinin hikayesinin ekrana geldiği programda Esra Erol ve ekibi mağdurlara yardım etmek için titizlikle çalışıyor.

Esra Erol Programı 8 Martta Neler Oldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Esra Erol dün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana geldi. Birçok akıl almaz olayın yaşandığı 8 mart programında yüzleşmeler ve buluşmalar gerçekleşti. Çarpıcı gündemleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen program yine merakla takip edildi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde geçen hafta itirafları ile gündeme bomba gibi düşen Zeynep gündem olmaya devam etti. Kayıp olduğu dönem yaşadıkları hakkında yaptığı açıklamalarda Türkiye gündemini sarsan Zeynep, bundan sonra ne yapacağı ile ilgili yeni kararını açıkladı. Programa annesini bulmak için katılan 20 yaşındaki Emrecan annesi ile yüzleşmeye devam etti. Emrecan ve Şengül hanım arasındaki yüzleşme duygusal anlar yarattı. Programın dün ekrana gelen bölümünde 21 yaşındaki kayıp Yasemin konuşuldu. 15 gündür kayıp olan Yasemin’in nereden olduğu ile ilgili annesinin iddiaları ortalığı karıştırdı. Esra Erol’un son bölümünde evlilik hayalleri ile kandırılan Halil İbrahim gündem oldu. Halil İbrahim’i evlilik vaadi ile kandıran Kibariye ve kardeşi olarak tanıttığı Hanefi arasında büyük yüzleşme yaşandı. Programın dün ekrana gelen bölümünde yine birçok çarpıcı gündem izleyenlerle buluştu.

Esra Erol Programı 9 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünün ardından programda bugün konuşulacak gündemler merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen programda bugün Halil İbrahim, Kibariye ve Hanefi yüzleşmesi devam edecek. 21 yaşındaki Yasemin ile ilgili ortaya çıkan yeni gelişmelerin de izleyenlere aktarılacağı programda yeni gündemler de ekrana gelecek. Esra Erol merakla beklenen yeni bölümü ile bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.