Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 10 Mart 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 10 Mart 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 10 Mart 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 10 Mart son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol'da 10 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol akıl almaz olayları ekrana getiriyor. Savrulan hayatların ve dağılan ailelerin ekrana geldiği programda yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor. Esra Erol’un sunumu ile yayınlanan yapımda dolandırılan, aldatılan ve yakınları kaybolan binlerce mağdurun hikayesi paylaşılıyor. Program hafta içi hergün saat 16.20’de yayınlanıyor.

Esra Erol Programı 9 Martta Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Esra Erol dün yine birbirinden çarpıcı gelişmeler ile ekrana geldi. Her bölümü ilgi ile takip edilen yapımda dün çarpıcı gelişmeler izleyenlerle buluştu. Kayıp olaylarının ekrana damgasını vurduğu 9 mart programı merakla takip edildi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde çarpıcı itirafları ile Türkiye gündemine bomba gibi düşen Zeynep gündem olmaya devam etti. Kaybolduğu dönemde eline düştüğü fuhuş çetesi ile ilgili açıklamalarının ardından tehditler alan Zeynep için son karar zamanı geldi. Zeynep bundan sonra ne yapacağına karar verecek. Programın dün yayınlanan bölümünde Halil İbrahim’i evlilik vaadi ile kandıran Kibariye’nin açıklamaları gündem oldu. Halil İbrahim ile abisi olarak tanıştırdığı Hanefi’nin Kibariye’nin sevgilisi olduğu iddia edildi. Konu ile ilgili ayrıntılar dünkü yayında konuşuldu. Programın diğer gündemi ise kızları Yasemin’i arayan aile oldu. 3 ay önce evlenen kızları Yasemin’in 15 gündür kayıp olduğunu açıklayan aile kızlarının bulunmasını istiyor. Ailesi Yasemin’in kaybolması ile ilgili şüphelerinin de programda açıkladı. Esra Erol’un dünkü bölümünde ekrana gelen diğer gündem ise 62 yaşındaki annesi Nuran Yenilmez’in kaçırıldığını iddia eden acılı evlat oldu. Programda isyan eden acılı çocuk annesinin Fahrettin Demir’in kaçırdığını iddia ediyor.

Esra Erol Programı 10 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde ortaya atılan çarpıcı iddiaların ardından programın yeni bölümünde gündem olacak konular merak edildi. Esra Erol’da bugün kayıp Yasemin ve kaçırıldığı iddia edilen Nuran Yenilmez gündem olmaya devam edecek. Kibariye ve Halil İbrahim yüzleşmesinin de yaşanacağı program  bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.