Doya Doya Moda 11 Mart 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 174. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 11 Mart 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen moda yarışması Doya Doya Moda rekabet dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ile buluşuyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana izleyenlerden beğeni toplayan programda her hafta birbirinden iddialı isimlerin kıyasıya rekabeti ekrana geliyor. Haftanın birincisinin merakla beklendiği yapımda izleyenler hem keyifli vakit geçiriyor hem de moda konusunda bilgi sahibi oluyor. İlgi ile takip edilen program hafta içi hergün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyeleri arasında Ivana Sert, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez gibi moda dünyasının deneyimli isimleri yer alıyor. Birbirinden iddialı 7 büyük beden kadının tarzlarını kanıtlamak için yarıştığı programda eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Yarışmacılar günün konseptine en uygun kombinleri yapmak ve jüriden en yüksek puanları almak için mücadele ediyor. Her hafta rekabet dolu anların ekrana geldiği programda cuma günü yapılan final ise haftanın birincisi ve elenen isim belli oluyor. Hafta boyunca aldığı puanlarla birinci olan yarışmacı tasarım takıların sahibi olurken, en düşük puanları alan isim ise programa veda ediyor.

Doya Doya Moda 10 Mart Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen programlarından Doya Doya Moda, yeni haftanın üçüncü yayını ile dün ekrana geldi. Heyecan ve rekabet dolu anların yaşandığı 10 mart programında, izleyenler günün birincisi olan ismi merak etti.

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünde günün birincisi Birben oldu. Jüride 20 tam puan alan Birben, alışveriş için ekstra bütçe kazanırken, en düşük puanı alan isim ise Ceren oldu. Ceren günü 14 puan ile kapattı.

Doya Doya Moda 11 Mart Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Doya Doya Moda programı haftanın 4. bölümü ile bugün ekrana gelecek. Programda 11 mart puan durumu ise henüz belli değil. Doya Doya Moda merakla beklenen yeni bölümü ile bugün saat 13.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.