Alev Alev Dizisi 18. Bölüm Full İzle! 11 Mart 2021 Alev Alev Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun sevilen yapımlarından Alev Alev dizisi bu akşam ekranlarda olacak. Alev Alev 18 bölüm full izleme linkine ve 18. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Alev Alev 18. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Alev Alev dizisi her hafta heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımda bir yangın ile hayatı değişen 3 kadının mücadelesi anlatılıyor. Başrollerinde Demet Evgar, Dilan Deniz Çiçek ve Hazar Ergüçlü’nün oynadığı Alev Alev dizisinin kadrosunda Cihangir Ceylan, Berkay Ateş ve Zuhal Olcay gibi başarılı isimler de yer alıyor. Dizi perşembe akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Alev Alev Dizisi 17. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Alev Alev geçen hafta 17. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Cemre bir anda bir sürü sorunla karşı karşıya kalırken, İskender ise beklenmedik bir plan içindedir. Dizi ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Alev Alev dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Güneş’in velayetinin Cemre’ye verilmesi ile herkes Yedikule’deki korkunç günlerin bittiğine inanır. Bu haberin mutluluğu ile herkes bir araya gelir. Tomris herkesi toplamak için güzel bir akşam organize eder. Ancak bu organizasyon sırasında Çelebi boş durmaz ve Cemre’ye bedel ödetmek ister. Çelebi önce Cemre’nin iş yerini yakar ardından da Ozan’ın başına büyük bir bela açar. Bu iş Ozan’ı bitirme noktasına getirirken, Ömer ise elinden geleni yapmaktadır. Seher ise oğlunu kurtarmak için büyük bir yanlış yapar. Bu sırada Çiçek, İskender ile olan yakınlığını Rüya’da gizlemeye çalışır. Çiçek İskender’den intikam almak isterken İskender ise ona büyük bir sürpriz hazırlar.

Alev Alev Dizisi 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Alev Alev dizisinin geçen haftaki final sahnesinin ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yapımın yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ozan’ın evsiz kalması şaşkınlık yaratır. Çelebi oyunları ile Güneş’i almaya çalışırken, Cemre ve Ozan arasında ise yakınlaşma başlar. Alev Alev dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.