Doya Doya Moda 12 Mart 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 175. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 12 Mart 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen moda programı Doya Doya Moda rekabet dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Eğlenceli konsepti ile ilk bölümünden bu yana sevilen programda birbirinden iddialı isimler yarışıyor. İzleyenlerin hem keyifli vakit geçirdiği hem de moda konusunda bilgilendiği yapımda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Doya Doya Moda programı hafta içi hergün saat 13.00’da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Ivana Sert, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez gibi deneyimli isimlerin yer aldığı Doya Doya Moda programında büyük beden kadınlar kıyasıya mücadele ediyor. 7 büyük beden kadın kendi tarzını kanıtlamak ve günün konseptine en uygun kombinleri hazırlamak için yarışıyor. Haftanın hergünü farklı bir konsepte göre kombinlerin yapıldığı programda en yüksek puanları alan yarışmacılar ödülleri kazanıyor. Doya Doya Moda programında günün birincisi olan yarışmacı, alışveriş için ek bütçe sahibi olurken, haftanın birincisi olan yarışmacı ise tasarım takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda 11 Mart Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen programlarından Doya Doya Moda dün yine kıyasıya rekabetin yaşandığı eğlence dolu bölümü ile ekrana geldi. Yarışmacıların yüksek puanlar kazanmak için rekabet ettiği 11 mart programında podyumda gerin dakikalar da yaşandı. Programın sıkı takipçileri günün birincisi olan ismi merak ediyor.

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünde Elif jüri üyelerinden tam puan alarak, günün birincisi oldu. Elif 20 puan aldı ve alışveriş için ekstra bütçe kazandı. Onu 15 puan ile Birben takip ederken en düşük puanı alan isim ise Tuğçe oldu. Tuğçe günü 6 puan ile kapattı.

Doya Doya Moda 12 Mart Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Doya Doya Moda programının 12 mart puan durumu ve günün birincisi olan isim henüz belli olmadı. Program bugün saat 13.00’da TV8 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak. Sonrasında güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.