İbo Show 17. Bölüm Full Canlı İzle! İbo Show 13 Mart 2021 Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda İbo Show tüm heyecanıyla Star TV ekranlarında yayınlanıyor. İbo Show bugün saat 20.00'da ekranlarda olacak. İbo Show 17. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

İbo Show 17. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına devam eden İbo Show programı sezonun en çok takip edilen ve sevilen yapımları arasında yer alıyor. Uzun yıllardan sonra yeniden yayın hayatına başlayan programın her bölümü merakla bekleniyor. İbo Show her hafta cumartesi akşamları saat 20.00’da Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in sunumu ile ekrana gelen programda sanat ve müzik dünyasının birbirinden ünlü isimleri konuk olarak ağırlanıyor. Müzik şöleninin yaşandığı programda keyifli sohbetler ekrana geliyor. Bir dönemlerin fenomen programı yeni yayın döneminde de izleyenlerden büyük beğeni topluyor. Programın yeni bölümleri ilgi ile takip ediliyor.

İbo Show Programı 16. Bölümde Neler Yaşandı, Kimler Konuk Oldu?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan İbo Show programı geçen hafta renkli konukları ve kahkaha dolu bölümü ile izleyenleri ile buluştu. Programın geçen hafta ekrana gelen bölümünde yine birbirinden eğlenceli anlar yaşandı. Müzik dünyasının başarılı isimlerinin konuk olarak ağırlandığı programın son bölümü yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

İbo Show programının geçen hafta ekrana gelen son bölümüne 1990’lı yıllara şarkıları ile damga vuran birçok isim konuk oldu. Yavuz Bingöl ve Niran Ünsal’ın seslendirdikleri şarkılar ile ekrana damgasını vurduğu 6 mart programında Gülay, İsmail Altunsaray ve Serpil Sarı gibi müzik dünyasının birbirinden ünlü isimleri de programa renk kattı. Müzik şölenin yanı sıra keyifli sohbetlerin de gerçekleştirildiği program ilgi ile takip edildi.

İbo Show Programı 17. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bu Hafta Kimler Konuk Olacak?

İbo Show programında her hafta konuk olacak isimler merakla bekleniyor. Programın geçen hafta yayınlanan eğlence dolu bölümünün ardından yayınlanan yeni tanıtım ile bu haftanın konukları da belli oldu. Programın bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümüne Volkan Severcan, Nükhet Duru, Berkay ve Suzan Kardeş konuk olacak. Birbirinden ünlü isimlerin katılımı ile İbo Show bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.