Doya Doya Moda 15 Mart 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 1. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 15 Mart 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Doya Doya Moda programı heyecan ve rekabet dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen program her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Birbirinden iddialı isimlerin kıyasıya mücadele ettiği programda eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Sevilen program izleyenlere hem keyifli dakikalar yaşatıyor, hem de moda konusunda bilgi veriyor. Doya Doya Moda programı hafta içi hergün saat 13.00’da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyeliğinin Seray Sever, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Gülşah Saraçoğlu üstleniyor. Moda dünyasının deneyimli isimleri yarışmacıların tarzlarını ve kombinlerini değerlendiriyor. 7 büyük beden kadının kıyasıya rekabet ettiği yarışmada hergün farklı bir konsepte göre kombinler hazırlanıyor. Yarışmacılar tarz sahibi olduklarını kanıtlamak ve yüksek puanlarla ödülleri kazanmak için kıyasıya rekabet ediyor. Programda günün birincisi olan isim alışveriş için ekstra bütçe kazanırken haftanın birincisi olan isim ise tasarım takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda 12 Mart Puan Durumu Nasıl, Geçen Hafta Elenen İsim Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışmalarından Doya Doya Moda programı geçen haftanın son yayını ile 12 mart günü ekrana geldi. Haftanın son programında her zaman olduğu gibi birinci olan isim açıklandı. 12 mart günü birinci olan ve ödül kazanan isim belli olurken elenen kimse olmadı. Yarışmanın 12 mart günü son kez ekrana geldiği açıklandı. Program yeni haftaya farklı bir konsept ile devam edeceği için elenen isim olmadı.

Doya Doya Moda programının son bölümünde yarışmacıların hafta boyunca aldıkları toplam puanlar belli oldu. En yüksek puanlar alan Elif Nil, haftanın birincisi oldu ve tasarım takıları kazandı.

Doya Doya Moda Programı 15 Mart Puan Durumu Belli Mi, Günün Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda programı yeni haftadan itibaren All Star konsepti ile ekrana gelecek. En iyilerin yarışacağı yeni program bugün saat 13.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.