Yasak Elma Dizisi 102. Bölüm Full İzle FOX TV! 15 Mart 2021 Yasak Elma 102. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 102. Bölüm izle ve Yasak Elma 102. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 102. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 102. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma Dizisi 102. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile FOX TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Yasak Elma dizisi heyecan dolu yeni bölümleri ile izleyenlerin ekrana kilitliyor. İlk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen yapım her hafta sosyal medyada gündem oluyor. Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavazade’nin yer aldığı Yasak Elma dizisinde üç kadının para ve güç için verdiği mücadele anlatılıyor. Sevilen yapım her hafta pazartesi akşamları saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Yasak Elma Dizisi 101. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma geçen hafta 101. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan her bölümü ile izleyenlerden beğeni toplayan yapımın son bölümünde Hasan Ali’nin Şahika ile ilgili şüpheleri artmaya başlar. Çağatay ise beklenmedik bir sürpriz ile karşı karşıya kalır.

Yasak Elma dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Ender, Şahika’nın oyunlarından sıkılmaya başlar ve bunu çözmek ister. Bu konuda ise Hasan Ali’yi kullanmaya karar verir. Ender Mahmut ile ilgili Hasan Ali’ye bazı imalarda bulunur. Ender’in bu konuşmaları Hasan Ali’nin kafasını karıştırır. Hasan Ali Mahmut ve Şahika arasında bir ilişki olduğunu düşünerek ikisinden de kurtulmak için bir plan yapar. Mahmut’un Şahika’yı öldürmesini ister. Ancak işler düşündüğü gibi gitmez. Bu sırada Cansu’dan kurtulmanın yollarını arayan Çağatay ise Emir ve Caner’in yardımı ile yeni bir plan yapar. Bu plan ile Cansu hayatlarından çıkacaktır. Ancak beklenmedik bir misafir planları mahveder. Çağatay için asıl mücadele şimdi başlayacaktır.

Yasak Elma Dizisi 102. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yasak Elma dizisinin geçen hafta yayınlanan son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merakla beklenmeye başlandı. Dizinin yayınlanan 102. bölümünde heyecan dolu sahneler dikkat çekti. Yeni bölüm fragmanında Yıldız, Çağatay ve Cansu arasındaki ilişkiyi öğrenirken, Şahika ise yeniden ipleri eline alır. Yasak Elma dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.