Saat Tutkunkarına Versace Yeter! Adeta Bir Mücevher Gibi

Saat Tutkunkarına Versace Yeter! Adeta Bir Mücevher Gibi
Lüks şıklığın temsilcisi olan Versacenin yeni modelleri Meander ve Greca Logo her detayı incelikle işlenmiş tasarımlarıyla adeta bir sanat eseri gibi zarif ve benzersiz görünüyor.

Lüks şıklığın temsilcisi olan Versacenin yeni modelleri Meander ve Greca Logo her detayı incelikle işlenmiş tasarımlarıyla adeta bir sanat eseri gibi zarif ve benzersiz görünüyor.

Saat tutkunlarıyla dünyaca ünlü markaların Türkiyedeki tek yetkili distribütörü SaatSaat farkıyla buluşan Versacenin koleksiyonunda yer alan yeni modelleri Meander ve Greca Logo lüks ve sanatsal dokunuşlarla zenginleşen tasarımlarıyla bir mücevher gibi göze çarpıyor.

Cazibesiyle baş döndüren Versace Meanderın gri kadranının odak noktasında markanın ikonik sembolü Medusa yer alıyor. Altın rengiyle son derece çarpıcı bir görüntüye sahip saatin hasır bileziğindeki Greca desenli kabartmalar ise tasarımda sanatsal bir etki yaratıyor.

Üniseks bir tasarıma sahip Versace Greca Logo çelik ve altının güçlü uyumunu gözler önüne seriyor. Saatin markanın ikonik sembolü Medusanın da yer aldığı yeşil kadranı Greca desenli bir bezelle çevreleniyor.Bileziğinde logo detayların kullanıldığı saat son derece güçlü ve seçkin bir duruş sergiliyor.

Versacenin en yeni tasarımları SaatSaat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr [http://www.saatvesaat.com.tr/] adresinde satışa sunuluyor.

Versace Saat Fiyatları

VRSCVELW00820 8.490 TL

VRSCVEVI00420 10.640 TL

SAATSAAT HAKKINDA:

Temelleri 1971 yılında atılan SaatSaat 1994 yılından itibaren markalaşıp dünyaca ünlü markaların Türkiyede distribütörlüğünü alarak büyümesini sürdürdü. 2016 yılında dünya markası Welderin tüm haklarını satın alan ve Wesse gibi kendi saat markalarını da portföyüne ekleyen SaatSaat 2017de Cerruti 1881 markasının Türkiye lisans anlaşmasını ve 2018de ise Polo Trophy markasının dünya haklarını alarak global arenaya adım attı.

Bugün Saat Maurice Lacroix Versace Emporio Armani Gc Guess Michael Kors Fossil Tommy Hilfiger Diesel Armani Exchange DKNY Skagen gibi dünyaca ünlü 30a yakın markanın Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor. 150 mağazası ve 400 bayisinin yanı sıra dünyaca ünlü saatleri www.saatvesaat.com.tr [http://www.saatvesaat.com.tr/] adresi üzerinden de saat tutkunlarının beğenisine sunuyor. Distribütörü olduğu ve ürettiği markaların Türkiyede tek yetkili teknik servis hizmetini de sunan SaatSaat ayrıca sektörde ilk ve tek olan tüm mağazalarda teknik servis hizmetiyle markası ne olursa olsun tüm saatler için teknik destek sağlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.