Masumiyet Dizisi 4. Bölüm Full İzle! Gelinim Mutfakta 17 Mart 2021 Masumiyet Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni dizisi Masumiyet yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Masumiyet 4. bölüm full izleme linkine ve 4. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Masumiyet 4. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının yeni yapımı Masumiyet heyecan dolu bölümleri ve çarpıcı hikayesi ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar ve Deniz Çakır’ın yer aldığı yapım her hafta çarşamba akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Masumiyet Dizisi 3. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Masumiyet geçen hafta 3. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümündeki çarpıcı sahneler izleyenleri ekrana kilitledi. Ela ve İlker arasındaki gerçeklerin beklenmedik şekilde ortaya dökülmeye başladığı son bölümde Harun kızını Ilgaz ailesinin elinden kurtarmaya çalışır. Masumiyet dizisi geçen hafta ekrana gelen son bölümü ile izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Masumiyet dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Ela Yüksel davası gürültülü bir şekilde başlar. İlker Ilgaz’ın avukatı, mahkemede sunduğu delillerle Ela’yı psikoloji bozuk biri gibi göstermeye çalışır. Mahkemede kimsenin bilmediği delillerin ortaya çıkması ile Ela hakkındaki erotoman iddiaları güçlenmeye başlar. Mahkeme duydukları Ela’nın zaten karışık olan kafasını daha da karıştırır. Yaşadığı psikolojik ve fiziksel şiddetin ardından bir de hakkındaki iddiaları duyan Ela’nın hafızasında ise boşluklar vardır. Yaşananları tam olarak hatırlayamaz. Ela bu yüzden kendisinden şüphe etmeye başlar. Ancak Bahar’ın tüm gücü ile kızının yanında durur ve ona inanır. İlker’in tutuksuz yargılanma talebinin kabul edilmesi ile beraber İrem için de yeni bir sayfa açılır. Ancak bu sayfa İrem’in istediği gibi gitmez. İrem yıllardır sempatik taraflarını gördüğü Ilgaz ailesinin korkunç bir yüzü ile karşılaşmaya başlar. Harun ise İrem’i düştüğü bu cenderenin içinden kurtarmanın yollarını aramaya başlar. Ela’nın kafasındaki soru işaretleri yavaş yavaş cevap bulmaya başlar.

Masumiyet Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Masumiyet dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında İrem’in gözaltına alınması dikkat çekerken, Ela’nın mahkemede İlker’i koruması ise şaşkınlık yarattı. Masumiyet dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.