Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 19 Mart 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 19 Mart 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 19 Mart 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 19 Mart 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 19 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYIN.

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Esra Erol akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Savrulan hayatların, dağılmış ailelerin ekrana geldiği programda aldatılan, dolandırılan ve yakınları kaybolan birçok mağdurun hikayesi ekrana geliyor. Esra Erol ve ekibi mağdurlara yardım etmek için titizlikle çalışıyor. Program hafta içi hergün saat 16.20’de ekrana geliyor.

Esra Erol Programı 18 Martta Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Esra Erol dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ekrana taşıdı. Akıl almaz olayların ve iddiaların gündeme geldiği 18 mart programında beklenmedik gelişmelerde yaşandı. Esra Erol’un yayınlanan son bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde eşi tarafından mağdur edilen Serpil hanım gündem olmaya devam etti. Eşi Burhan’ın kendisini ve çocuklarını doğalgaz ve elektrik olmayan evde yaşattığını iddia eden Serpil hanım eşinin sevgilisi Saadet’e evlenme teklifi ettiğini iddia etti. Evli olduğu Burhan’ın kendisine ve çocuklarına bakmadığını açıklayan Serpil, çocuklarının hem çalışıp hem okuduklarını söyledi. Serpil hanımın kayınpederi canlı yayına bağlanıp, gelinine akıl almaz sözler söyledi. Programda Burhan’ın hakkındaki iddialara vereceği yanıt merak edildi. Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Salih Bey’in eşi Kezban hakkındaki iddiaları da gündeme bomba gibi düştü. Salih Bey eşinin evdeki muhabbet kuşunu öldürdüğünü ve kendisi ile çocuklarını da öldürme girişiminde bulunduğunu iddia etti. Eşinden bir an önce boşanmak isteyen Salih Bey’in yaşadıkları izleyenleri şaşırttı. Programın ekrana gelen son bölümünde 65 yaşındaki Hasan Basri’nin başına gelenler de izleyenleri şaşırttı. Evlilik vaadi ile dolandırılan Hasan Basri evinden oldu.

Esra Erol Programı 19 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünün ardından programda yaşanacaklar merak konusu oldu. Bugün haftanın son yayını ile ekrana gelecek programda Serpil hanım ve eşi Burhan arasında büyük yüzleşme yaşanacak. Hasan Basri’nin dolandırılma hikayesinin de ekrana geleceği yeni bölüm bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.