Kardeşlerim 5. Bölüm Full İzle! 20 Mart 2021 Kardeşlerim Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kardeşlerim yeni bölümü ile pazar akşamı ATV ekranlarında olacak. Kardeşlerim 5. bölüm full izleme linkine ve 5. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kardeşlerim 5. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kardeşlerim dizisi, dram yüklü hikayesi ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Ailesini kaybeden kardeşlerin hayatta kalmak için verdikleri mücadele ve birbirlerine sıkı sıkı tutunmalarının hikayesini anlatan yapımda Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Ahu Yağtu ve Fadik Sevin Atasoy gibi oyuncular yer alıyor. Kardeşlerim dizisi her hafta cumartesi akşamı saat 20.00’da ekrana geliyor.

Kardeşlerim Dizisi 4. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim geçen hafta 4. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde doğum günü partisinde yaşananlar çocukları kötü etkilerken Kadir’in de başı belaya girer. Kardeşlerim dizisi geçen hafta ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Kardeşlerim dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde doğum günü partisinde yaşananlar çocukları çok üzer. Nebahat yaşananların ardından çocukları zora sokacak bir karar alır. Şengül ise olayların üzerini örtmeye çalışır. Şengül Nebahat’in yaşananları ortaya çıkarmasından korkarak ona karşı bulduğu kozu kullanmaya karar verir. Şengül ve Nebahat arasındaki gerilim devam ederken, Oğulcan ve Ömer de başlarındaki beladan kurtulamaz. Kardeşlerinin sorunu Kadir’in de başının belaya girmesine neden olur. Bu sırada Harika ise intikam almak için Aybike’yi oyuna getirir. Ancak bu oyunun sonunda kendisi beklenmedik kötü bir sürpriz ile karşılaşır. Bu olay Harika’nın altüst olmasına neden olur. Kadir sonunda beladan kurtulduklarını düşünmeye başlar. Kardeşler yaşananlardan sonra büyük bir beladan kurtulmanın rahatlığını yaşarken, beklenmedik bir olay gelişir. Kardeşler şimdi çok daha büyük bir sorun ile karşı karşıya kalır.

Kardeşlerim Dizisi 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kardeşlerim dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölüm fragmanı merakla beklenmeye başlandı. Dizinin yayınlanan 5. bölüm fragmanında duygusal sahneler dikkat çekti. Kardeşlerim dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.