Akıncı Dizisi 13. Bölüm Full İzle! 26 Mart 2021 Akıncı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Akıncı bu akşam ATV ekranlarında olacak. Akıncı 13. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 13. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Akıncı Dizisi 13. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Akıncı dizisi aksiyon ve heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. İlgi ile takip edilen yapımda bir süper kahramanın İstanbul’u korumak için verdiği mücadele anlatılıyor. Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin yer aldığı yapım her hafta cuma akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Akıncı Dizisi 12. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Akıncı geçen hafta 12. bölümü ile ekrana geldi. Sevilen süper kahraman dizisinin son bölümünde Akıncı bulduğu izlerin peşine düşer. Nergis ise adım adım kendisi için hazırlanan ölümcül bir tuzağa doğru gitmektedir. Akıncı dizisi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Akıncı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Akıncı Lukas’ın peşine düşer. Onu bulmak için hakkında bilgi sahibi olan bir örgütten bilgi edinmek ister. Bu örgüt İstanbul’a yeni gelen Acı Verenler isimli bir yapıdır. Orhan bu yapı hakkında araştırma yapmaya başlar. Akıncı bu gizli yer altı örgütüne ulaşmak için harekete geçer. Bu sırada Nergis kardeşi Yağız’dan Aylin’in gözaltına alındığını öğrenir. Ölen doktor kuzeni için üvey annesinin gözaltına alınmasını garip bulan Nergis bu işin peşine düşmeye karar verir. Nergis Aylin’le yüzleşir ve şüpheleri daha da artar. Bu sırada Cüneyt için ise çember daralmaya başlar. Hem Akıncı hem de polis onu aramaktadır. Cevdet’in aniden Londra’ya gitmesini fırsat bilen Aylin Nergis ile ilgili planlarını devreye sokar. Bu esnada İstanbul’daki gizli yapının adamlarının tamamı yok edilir ve yerine yeni bir düşman gelir. Akıncı bu düşmanı tanımak için adım atarken, Nergis ise Köksal ve Aylin’in kurduğu tuzağa adım adım ilerlemeye başlar.

Akıncı Dizisi 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Akıncı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin yayınlanan 13. bölüm fragmanında Nergis ve Akıncı’nın aksiyon dolu sahneleri dikkat çekti. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.