Yasak Elma Dizisi 106. Bölüm Full İzle! 12 Nisan 2021 Yasak Elma 106. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 106. Bölüm izle ve Yasak Elma 106. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 106. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 106. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma Dizisi 106. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi heyecan ve entrika dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade’nin yer aldığı dizi pazartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Yasak Elma Dizisi 105. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma geçen hafta 105. bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü ilgi ile takip edilen yapımın yayınlanan son bölümünde yine entrika dolu olaylar ekrana geldi. Yıldız ve Çağatay ilişkisinde yeni krizler yaşanırken, Şahika ise yenilmenin verdiği hırçınlık ile çok üzgündür. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Yasak Elma dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Yıldız ve Çağatay ilişkisinde yeni bir kriz ortaya çıkar. Çağatay Yıldız’a bir sürpriz yapmak için ona yalan söyler. Çağatay’ın yalan söylediğini anlayan Yıldız ise aldatıldığını düşünür ve onu takip etmeye başlar. Karşılaşmada ise Yıldız’ı çok utandıracak bir olay yaşanır. Şahika ise Hasan Ali’ye oynadığı oyunda başarısız olmuştur ve yenilgi onu hırçınlaştırır. Her şeye rağmen Hasan Ali’de vazgeçmeye niyeti yoktur. Şahika onu yeniden kazanmak için çeşitli yollar denemeye başlar. Ancak Hasan Ali’nin Şahika’nın oyunlarına karnı toktur ve bir kere daha ona güvenmemek noktasında kararlıdır. Ender ise şirkette tam anlamı ile söz sahibi olmak için harekete geçer. Şirkette isteği konuma gelmesi için ise Hasan Ali ile evlenmesi gerekir. Bunun için yeni yollar düşünmeye ve Hasan Ali ile yakınlaşmaya çalışır.

Yasak Elma Dizisi 106. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yasak Elma dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümlerinde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yapımın yeni bölüm fragmanında Şahika’nın Ender’den yediği kazık izleyenleri şaşırttı. Ender’in Hasan Ali planları ise Kaya’nın geri dönmesi ile sarsılır. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.