Yasak Elma Dizisi 109. Bölüm Full İzle! 3 Mayıs 2021 Yasak Elma 105. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 109. Bölüm izle ve Yasak Elma 109. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 109. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 109. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma Dizisi 109. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile yayın hayatına devam eden Yasak Elma dizisi heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımın başrollerinde Şevval Sam ve Eda Ece yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı hikayesi ile sevilen dizi her hafta pazartesi akşamları saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Yasak Elma Dizisi 108. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma geçen hafta 108. bölümü ile ekrana geldi. Entrika dolu hikayesi ve çarpıcı sahneleri ile izleyenlerden beğeni toplayan yapımın son bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Yıldız Çağatay için mücadele ederken, Ender ise farklı planlarını devreye sokmaya başlar. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Yasak Elma dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Yıldız ve Çağatay arasında ipler iyice gerilmeye başlar. Bu durum Yıldız’ı endişelendirir. Çağatay’ı kaybetmekten korkan Yıldız her şeyi göze alır ve yeni bir oyun kurar. Bu sefer şansı yaver gider ve amacına ulaşır. Bu sırada Kaya’nın dönüşü ile kafası karışan Ender bir taraftan onu geri kazanmaya çalışırken diğer yandan da şirketteki hisseleri ele geçirmenin yolunu arar. Aynı zamanda Kaya’ya karşı şüpheleri de vardır. Cansu için ise önemli bir dönüm noktası gelir.  Yaşananların ardından tüm kapılar Cansu’nun yüzüne kapanmaya başlar. Cansu çıkış yolu olarak bir intikam planı yapar. Bu plan için Hasan Ali’nin davetini basar. İşler ise beklenmedik bir şekilde yön değiştirir.

Yasak Elma Dizisi 109. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yasak Elma dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin 109. bölüm fragmanları da ekrana geldi. Yeni bölüm fragmanında Ender ve Kaya’nın yeniden  bir araya gelmesi şaşkınlık yaratırken, Ender ve Yıldız ortaklığı ise dikkat çekti. Yasak Elma dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.