MasterChef 2021 Full İzle! 16 Temmuz 2021 MasterChef 18. Bölüm Canlı İzle! MasterChef 2021 Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Türkiye’nin en iddialı aşçılık yarışı olan MasterChef Türkiye 2021, hız kesmeden elemelerine devam ediyor. Şu an ikinci eleme turu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye 2021, üçlü düello yarışlarını seyirci karşısına çıkarıyor. Peki, MasterChef 18. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef 17. bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

MasterChef 2021 18. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

Dünya çapında tanınan bir yarışma olan MasterChef, Türkiye’deki ekran macerasına son dört sezondur kesintisiz devam ediyor. 2021 sezonunu da Survivor yarışmasının hemen ardından açan MasterChef Türkiye, birbirinden iddialı yarışmacıların ilk 16’ya girmek için kıyasıya verdiği mücadeleyi ekranlara getiriyor. Dünyanın dört bir yanından MasterChef Türkiye 2021 yarışına dahil olan şef adayları, şu an girdiği üçlü düellolar ile kendilerini bir üst tura çıkarmaya çalışıyor. Jüri üyeliklerini hala Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın üstlendiği MasterChef Türkiye 2021, şimdilik haftanın 5 günü TV8 ekranlarına geliyor.

MasterChef 17. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 17. bölümü ile çıkan MasterChef Türkiye 2021, üçlü düello serisinin üçüncü etabının startını verdi. Birbirinden iddialı yarışmacılarının bıçaklarını yarıştırdığı bu bölümde, dört farklı üç düello ekranlara getirildi. MasterChef Türkiye 2021 yarışının son bölümünde gerçekleştirilen üçlü düellolarda karşılaşmalar; Fikret, Mazlum ve Aramsol; Dilara, Bozbey ve Rümeysa; Nursima, Furkan ve Ela; Tahsin, Burak ve Mercan şeklinde belirlendi. Üç yarışmacının aynı yemekleri yaptığı bu etapta bir üst tura çıkan isimler ise; Fikret, Nursima, Dilara ve Tahsin oldu. Öte yandan Bozbey’in kaza ile elini kesmesi stüdyoda kısa süreli bir paniğe neden olurken, Mehmet Şef ile Aramsol arasındaki keyifli diyaloglar eğlenceli anlar ortaya çıkardı.

MasterChef 18. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına 18. bölümü ile çıkmaya hazırlanan MasterChef Türkiye 2021, üçlü düellolarının da yavaş yavaş sonuna geliyor. 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü TV8 ekranlarına gelecek olan MasterChef Türkiye 2021 yarışının henüz yayınlanmış bir tanıtım fragmanı bulunmuyor. Cuma günü için kolaj yayını hazırlayan MasterChef Türkiye 2021, bu özel bölümünde eleme turlarının en iyilerini ekranlara getiriyor. MasterChef Türkiye 2021, yeni bölümü ile bu cumartesi saat 20.00’da seyirci karşısına çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022