Marmaris Armutalan Yangından Kaçan Domuz Sürüsü Şehre İndi!

Marmaris Armutalan Yangından Kaçan Domuzlar Şehre İndi! Türkiye’nin farklı noktasından çıkan yangınlar evleri, hayvanları, ormanları esir almaya devam ediyor. Bu yangınlar Muğla’nın Marmaris ilçesinin Armutalan mahallesinde de yangın çıkmasına neden olurken yangından kaçan domuzlar şehre indi.

Marmaris Armutalan Yangından Kaçan Domuzlar Şehre İndi! Türkiye’nin farklı noktasından çıkan yangınlar evleri, hayvanları, ormanları esir almaya devam ediyor. Bu yangınlar Muğla’nın Marmaris ilçesinin Armutalan mahallesinde de yangın çıkmasına neden olurken yangından kaçan domuzlar şehre indi.

Antalya ilinin Manavgat ilçesinde başlayan yangın Muğla’da devam ediyor. Muğla’nın pek çok ilçesi yandı. Bodrum’dan başlayan yangın Marmaris, Milas, Ören şeklinde devam etti. Dün gece saatlerinde merkeze inmekte olan yangın Milas’ta ki termik santrale de sıçradı. Tüm bu kötü haberlerin üstüne Marmaris Armutalan’ın yandığı haberi de hızlı bir şekilde yayılırken halk paniğe kapıldı. İşte o haberin detayları…

Evleri Yanan Domuzlar Şehre İndi! İnsanlar Ne Yapacağını Şaşırdı!

Ormanların yakılmasıyla birlikte sadece insanlar evlerini, eşyalarını ve birikimlerini kaybetmedi. Onca orman, bitki ve hayvan da yangının etkisine maruz kalırken pek çoğu kurtarılamadı. İtfaiye ekiplerinin ve gönüllülerin seferber olduğu yangın söndürme çalışmalarında kurtarılan hayvanlar direkt olarak veterinerlere götürüldü.

Muğla Veteriner Klinikleri açıklama da bulunarak orman yangının da zarar gören tüm canlıların ücretsiz bir şekilde tedavilerinin yapılabileceğini açıkladı. Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan yangında pek çok kişi tahliye edilirken, ne yazık ki birçok orman kurtulamadan kül oldu. Ormanları yanan domuzlar şehirlere inince insanlar ne yapacağını şaşırdı!

Ormanlar Yanınca Hayvanlar Acıktı! Domuzlar Şehirlere İndi!

Marmaris yangınında yitip giden tek şey ormanlar olmadı. Ormanların yok olmasıyla birlikte pek çok hayvan yanarak can verirken birçoğu da hem yuvasız hem de yemeksiz kaldı. İtfaiye ekipleri kurtardıkları hayvanlara su takviyesi ve sağlık yardımında bulunsa da ekipler tarafından bulunamayan hayvanlar çareyi şehirlere inmekte buldu. Marmaris Armutalan yangınından kaçan domuzlar şehre indi.

Domuzların şehirlere akın etmesiyle ne yapacağını şaşıran insanların birçoğu hem üzüldü hem de korktu. Kapılarının önlerine domuzlar için su ve yemek bırakan insanlar ise bu konu hakkında ‘’İnsanlar onun evini yaktı. Onlar bizim evimize geldi. Bu hayvanlara borçluyuz.’’ Şeklinde yorum yaptı. Yangınların henüz tam anlamıyla etkisiz hale getirilememesi daha pek çok hayvanın şehirlere inebileceği iddiasını ortaya koydu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.