Yasak Elma 113. Bölüm Full İzle! 27 Eylül Yasak Elma Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 103. Bölüm izle ve Yasak Elma 113. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 113. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 103. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma Dizisi 103. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonu ile ekranlarda fırtınalar estirmeye devam eden Yasak Elma, seyircisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Ender ve Yıldız’ın yeni maceralarını ekranlara getiren Yasak Elma dizisinin yeni bölümleri her hafta seyircisi tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Peki, Yasak Elma dizisi 112. bölümde neler yaşandı? Yasak Elma dizisi 113. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Yasak Elma dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece ve Berk Oktay gibi birbirinden ünlü isimlerin paylaştığı Yasak Elma dizisi, yeni sezonuyla FOX TV ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. Entrikalı hikayesi ile her hafta seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Yasak Elma, bu sezon Çağatay’ın Yıldız’ı aldatmasını konu ediniyor. Ekranların fenomen dizisi Yasak Elma, her pazartesi saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Yasak Elma Dizisi 112. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Yasak Elma dizisi, 112. bölümünü yayınladı. Yasak Elma dizisinin son bölümünde; Çağatay’ın bir ilişkisi olduğundan şüphelenen Ender, Feyza’yı yakın markajına alırken, emin olmadan Yıldız’a bir şey söylememek için takibe başladı. Çağatay, herkesten gizli Kumru ile olan ilişkisine devam ederken, Kumru’nun evinde yaşanan bir sorun Kumru’nun Yıldız ve Çağatay’da kalmasına neden oldu. Ortaya çıkan tuhaf diyalog ve gerileme Kumru’nun yurtdışından gelen babası Doğan da eklenince Kumru’nun sevgilisi büyük bir merak konusu haline geldi. Öte yandan Ender, Çağatay’ı gizli sevgilisi ile otelde basmak için harekete geçti.

Yasak Elma Dizisi 113. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Yasak Elma dizisi 113. bölümünü seyirci karşısına çıkaracak. Yasak Elma dizisinin yayınlanan 113. bölüm fragmanına göre; Yıldız, Çağatay’ın onu aldattığına dair bir mesaj alacakken, Ender, Çağatay’ı aldatma ile ilgili tehdit etmeye başlayacak. Yıldız, Caner’den kreş kurası için yardım isteyecekken, Caner, kreşe gizlice girmeye çalışacak. Ender’in Doğan ile ilk kez tanışacağı Yasak Elma dizisi yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.