O Ses Türkiye 25 Eylül 2021 Full Canlı İzle! O Ses Türkiye Yeni Sezon 1. Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Dünyanın birçok ülkesinde The Voice adı ile yayınlanan iddialı yarışma O Ses Türkiye ismi ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya kaldığı yerden devam ediyor. Bu yıl 10.sezonu ile TV8 ekranlarına gelecek olan O Ses Türkiye son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde..

O Ses Türkiye 1. Bölüm 2 Ekim 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Dünyanın birçok ülkesinde The Voice adı ile yayınlanan iddialı yarışma O Ses Türkiye ismi ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya kaldığı yerden devam ediyor. Bu yıl 10.sezonu ile TV8 ekranlarına gelecek olan O Ses Türkiye, yeni jürisi ve iddialı yarışmacı adayları ile seyircisinin karşısındaki yerini bu akşam itibariyle almaya başlıyor. Peki, O Ses Türkiye yarışması 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? O Ses Türkiye 1. bölümünde neler olacak? İşte, O Ses Türkiye yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Dünyaca ünlü The Voice yarışmasından Türkiye ekranlarına uyarlanan O Ses Türkiye, 2013-2014 sezonundan bu yana TV8 ekranlarından yayınlanıyor. Her sezon iddialı isimleri müzik dünyasına kazandıran O Ses Türkiye yarışmasının yapımcılığını ve sunuculuğu Acun Ilıcalı üstleniyor. Bu yıl 10. sezonu ile ekranlara gelmeye hazırlanan O Ses Türkiye jüri üyesi koltuğunda ise; Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç, Beyazıt Öztürk ve Murat Dalkılıç yer alıyor. Hadise’siz ilk kez seyirci karşısına çıkacak olan O Ses Türkiye, her cumartesi akşamı TV8 ekranları aracılığıyla seyircisi ile buluşmayı planlıyor.

O Ses Türkiye Yarışması 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? O Ses Türkiye 1. Bölümünde Neler Olacak?

Ekranların iddialı yarışmalarından biri olan O Ses Türkiye, bu akşam itibariyle yeni sezonunun startını verecek. 2021 – 2022 sezonunda ekranlara 10. kez gelecek olan O Ses Türkiye; seyircisinin karşısına ilk olarak kör seçmeler isimli bölümü ile çıkacak. Yarışmanın birinci turu olarak bilinen bu bölümde, yarışmacıları arkası dönük olarak dinleyecek olan jüri üyeleri beğendikleri yarışmacıları takımına katmak için önlerindeki kırmızı butona basarak sahneye dönecekler. Birden fazla jüri üyesinin aynı yarışmacıya dönmesi halinde ise, ortaya müzikseverleri eğlendirecek anlar çıkacak.

Öte yandan bu sezon Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç, Beyazıt Öztürk ve Murat Dalkılıç jüri üyeliğinde ekranlara gelecek olan O Ses Türkiye yarışmasının sunuculuğunu bir kez daha Acun Ilıcalı üstlenecek. Oğuz Berkay Fidan, Mustafa Bozkurt, Hasan Doğru, Elnur Hüseynov, Emre Sertkaya, Dodan Özer, Lütfiye Özipek, Ferat Üngür, Alkan Dalgakıran’dan sonra yeni sezon şampiyonu aramak için bugün itibariyle start alan O Ses Türkiye yarışması, saat 20.00’da TV8 ekranlarındaki yerini alacak. Ayrıca, O Ses Türkiye’nin hangi günler ekranlara geleceğinin ise, önümüzdeki pazartesi yayınlanacak olan TV8 yeni hafta yayın akışı ile netleşecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.