Yasak Elma 114. Bölüm Full İzle! 4 Ekim Yasak Elma Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 103. Bölüm izle ve Yasak Elma 103. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 103. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 103. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma Dizisi 103. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların entrikalı dolu dizilerinden biri olan Yasak Elma, yeni sezonunun bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni sezonunda sevilen entrikalarına kaldığı yerden devam eden Yasak Elma dizisi, her pazartesi saat 20.00’da seyircisinin karşısında oluyor. Peki, Yasak Elma dizisi 113. bölümde neler yaşandı? Yasak Elma dizisi 114. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Yasak Elma dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

FOX TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Yasak Elma, yeni sezonuna hız kesmeden devam ediyor. Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in paylaştığı Yasak Elma dizisi, Yıldız ve Ender’in entrikalarla dolu hayatını ekranlara getiriyor. Ele aldığı entrikalar ile bir hayli beğenilen Yasak Elma dizisi, her pazartesi saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Yasak Elma Dizisi 113. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Yasak Elma dizisi, 113. bölümünü seyircisinin karşısına çıkardı. Yasak Elma dizisinin son bölümünde; Yıldız’dan gizli görüşmeye başlayan Çağatay ve Kumru, Ender’in tuzağına Sanayi sayesinde düşmedi. Artık otel yerine evde buluşmalarının daha doğru olacağını düşünene Çağatay, Kumru ve kendisi için bir ev tuttu. Her şeyden habersiz olan Yıldız, Ender ile Kumru’nun babası Doğan’ı tanıştırmak için kolları sıvadı. Çağatay ile sevgilisini yakalayamayan Ender, Ömer’in babasını hemşireden kurtarmak için harekete geçmeye karar verdi. Öte yandan Yıldız’ın telefonuna gelen mesaj ile sarsılan Yıldız, eşi Çağatay’ın onu aldattığına dair bir mesaj aldı.

Yasak Elma Dizisi 114. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Yasak Elma dizisi, 114. bölümünü seyircisinin karşısına çıkaracak. Yasak Elma dizisinin yayınlanan 114. bölüm fragmanlarına göre; kendisine gelen telefon üzerine Çağatay’dan şüphelenmeye başlayan Yıldız, Ender’i yanına alarak Çağatay’ın peşine düşecek. Doğan, kızı Kumru’nun Çağatay ile olduğunu anlaması üzerine Çağatay’ı bitirmeye karar verecek. Yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak olan Yasak Elma dizisi, saat 20.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.